Nesibova, Azerbaycan uyruklu öğrencilerle buluştu

Güncelleme Tarihi:

Nesibova, Azerbaycan uyruklu öğrencilerle buluştu
Oluşturulma Tarihi: Nisan 30, 2017 13:12

Nesibova, Azerbaycan uyruklu öğrencilerle buluştu

Haberin Devamı

Deniz BAŞLI / ARDAHAN, (DHA)-Azerbaycan Ankara Büyükelçiliği Eğitim Müşaviri Doç. Dr. Necibe Nesibova, Ardahan Üniversitesinde (ARÜ) eğitim gören Azerbaycan uyruklu öğrencilerle görüşmek amacıyla Rektör Prof. Dr. Mehmet Biber’i makamında ziyaret etti.
    Ziyaretin ardından, Azerbaycan uyruklu öğrencilerle, ARÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şakir Aydoğan ve  Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Havva Vanlı’nın da katıldığı bir toplantı düzenlendi. Doç. Dr. Nesibova, Ardahan’ın güzel bir şehir olduğunu belirterek, “Ardahan Üniversitesi kaliteli bir üniversite. Sizler geleceği parlak öğrenciler olarak kardeş ülkemizde okumanın kıymetini bilin. Başarılı olmak için önünüzde hiçbir engel yoktur. Azim ve kararlılıkla çalışmalısınız. Azerbaycan halkı, sizlerden umutludur. Siz yeni nesil öğrenciler ilimle irfanla geleceğimizi aydınlatmalısınız" diye konuştu.
    Doç. Dr. Necibe Nesibova yaptığı konuşmanın ardından, Rektörü Prof. Dr. Mehmet Biber’e ve Üniversite  akademik-idari kadrosuna teşekkür etti. Toplantı sonrası Rektör Prof. Dr. Mehmet Biber, Doç. Dr. Necibe Nesibova’ya hediye takdiminde bulundu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!