GeriSeyahat Nereye gitmeli
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi
Nereye gitmeli

Nereye gitmeli

Ilgaz Dağları sizi çağırıyor
Patika Tur, Kastamonu ve Çankırı sınırında uzanan Ilgaz Dağları’na kar aktiviteleri içeren bir tur düzenliyor. 15-16 Ocak’taki turda kayak, snowboard yapılabilecek. Ilgaz köknarları arasında foto safari, barbekü partisi ve kar yürüyüşü düzenlenecek. Ayrıca eğlenceli kızak oyunları oynanacak. Katılımcılar Kastamonu Konakları’nda konaklayacak. Tur bedeli 225 TL. (www.patikatour.com)

Kazablanka’yı gezin
ETS Tur, Fas’ın Kazablanka ve Marakeş şehirlerine 18, 25 Ocak; 01, 08, 15, 22 Şubat; 01 Mart’ta başlayan 4 gecelik turlar düzenliyor. Mekke’den sonra dünyanın ikinci en büyük camisi olan Kral Hasan Camii gezilecek yerler arasında. Kazablanka aynı zamanda Humphrey Bogard’ın ünlü Kazablanka filmiyle de merak edilen şehirler arasında. Fiyatlar 649 Euro’dan başlıyor.
(www.etstur.com)

Kuzey Amerika’ya uygun fiyatla uçun
KLM havayolu Kuzey Amerika’ya uygun fiyatlarla uçuş fırsatı sağlıyor. Biletler New York, Boston’a 406, Washington’a 506, Atlanta’ya 521, Seattle’a 556, Los Angeles’a 579, San Francisco’ya 615 Euro’dan başlayan fiyatlarla satılıyor. Son satış tarihi 13 Ocak. Bu dönemle alınan biletlerle 31 Mart’a kadar seyahat edilebilecek. (www.klm.com)

Tüm iç hatlara 34 TL
Pegasus Havayolu şirketinin internet sitesi flypgs.com’da 24 Ocak - 20 Şubat arasında promosyonlu uçak biletleri satılıyor. Tüm iç hatlara 33.99 TL, Kıbrıs’a 49.99 TL ve tüm dış hatlara 59.99 Euro’ya bilet satın alabilirsiniz. (www.flypgs.com)

Hilton’da yüzde 50 indirimli konaklayın
Hilton Honours’un, “Her Yerde Her Hafta sonu İndirim” kampanyası kapsamında 31 Ocak’a kadar yaptırılan rezervasyonlarda bu yıl boyunca istenilen bir hafta sonu tatilinde kahvaltı dahil konaklamalarda yüzde 50’ye varan indirim hakkı kazanılıyor. Kampanya, Waldorf Astoria Hotels & Resorts, Conrad Hotels & Resorts, Hilton Hotels & Resorts, Doubletree, Embassy Suites Hotels, Hilton Garden Inn, Hampton Hotels, Homewood Suites by Hilton ya da Home2 Suites by Hilton markalarını kapsıyor. (hhonors1.hilton.com)

Şimdi karar ver, yaz tatilini yüzde 50 indirimli yap
Mika Tur’un erken rezervasyon kampanyası başladı. Yaklaşık 100 otelde geçerli kampanyaya katılanlar yüzde 50 daha ucuza tatil yapabilecek. Otel isimlerini ve kampanya detaylarını internet yardımıyla öğrenebilirsiniz. (www.tatilbudur.com)

İspanya ve Portekiz’i ucuza gezin
STH Turizm İspanya ve Portekiz’e 10-20 Temmuz arasında 11 günlük tur düzenliyor. Madrid, Salamanca, Porto, Coimbra, Fatima, Lizbon, Faro, Sevilla, Granada, Barselona tur kapsamında gezilecek yerler arasında. İki kişilik odada konaklamanın fiyatı kişi başı 1.799 Euro. Rezervasyonunuzu 20 Ocak’a kadar yaptırırsanız yüzde 8 indirim ve üç taksitte ödeme imkanından yararlanacaksınız. (www.sthtravel.com.tr)

Hindistan’ı keşfedin
Fest Travel, 4-11 Şubat arasında Hindistan’a tur düzenliyor. Gezilecek yerler arasında UNESCO Dünya Mirası Listesi’ndeki 5 yer, Hümayun Türbesi, Kutub Minar, Fatehpur Sikri, Agra Kalesi, Tac Mahal; Delhi, Caypur, Agra, Varanasi, tapınaklar, kaleler var. Fiyatı 2 bin 500 Dolar. (www.festtravel.com)

Tarihi taş konakta şömineli odada kalın
Ziyabey Konağı Ayvalık Cunda’da yer alıyor. Tarihi taş konağın 19 odası var. 12 ay açık konağın tüm odalarında şömine bulunuyor. Açık büfe kahvaltı dahil iki kişi standart odada konaklamanın fiyatı 150 TL. (ziyabeykonagi.com)
False