Neredesin Boliç

Güncelleme Tarihi:

Neredesin Boliç
Oluşturulma Tarihi: Nisan 14, 1998 00:00

Haberin Devamı

Türkiye Birinci Ligi'nin bitimine dört hafta kaldı. Şampiyon adaylarından Fener olsun, Cimbom olsun, liderlik yarışında birbirlerine kıyakçılık yaparcasına ikramcı oldular.

Geçen haftanın lideri Fener, bu haftanınki, G.Saray. Her iki takımın futbolcuları iyi kötü takımlarının başarıları için uğraş verirken, golcü Boliç ortalıkta yok.

Neden ortalıkta yoksun Boliç? Takımın F.Bahçe şampiyon olsa, bilmiyorum senin ne kadarcık katkın olacak. Bildiğim birşey varsa, F.Bahçe şampiyon olmadığında en büyük sorumlu sen olacaksın.

Neden sen olacaksın biliyor musun; bu sezon sadece bir avuç gol atarak ortalıktan kaybolduğun için.

Sezonun bugüne kadar olan zamanına bakıyorum, koskoca bir hiçsin. Var mısın, yok musun belli değil. Futbolu terkedip kenar kulübeyi kendine mekan etmişsin. Hani neredeyse kendi kendinin turşusunu kurar gibisin.

F.Bahçe takımı adına verilerine bakıyorum, ikisi penaltı, sadece altı gol. Şimdi sen çıkıp ortalığa başarılı olduğunu söyleyebilir misin?

Şimdi yeni bir adet edindiniz sen ve arkadaşların. Bir yerinizde sivilce çıksa, by-passlılar gibi nekahat devresi geçiriyorsunuz.

Dünyanın neresinde var senin attığın golün karşıt ücreti. Her golün kaç para biliyor musun, şu anki borsaya göre 200 bin dolar. ‘‘Dünyanın en pahalı golünü kim attı?’’ diye sorsalar, sanırım senden başkası olmaz.

Sorarım sana, mazinden utanmıyor musun? O geçmişte attığın golleri aramıyor musun? F.Bahçe seyircisine çektirdiğin ızdırabı hiç düşünmüyor musun?

Sen futbolcu haysiyetinle bir yerlerde olmak istiyorsan, hiç olmazsa şu son birkaç maçta ortalıkta görün derim. Şimdiki Boliç gibi değil, geçmişteki Boliç gibi ol derim.

Bak kardeş, sen formana da, taraftarına da, kulüpteki tüm insanlara da bugüne kadar ihanet eden oldun. İnan bana senin gibi golcü diye adlandırılan bir futbolcuya futbolcu demek gelmiyor içimden.

Yalan rüzgarlarını saha kenarından savurmaya devam etmek istiyorsan, o bize hiç uymaz. Rüzgarlarını gollerle birlikte rakip kaleye atacağın günlerini bekliyoruz. Hiç olmazsa bu son maçlarda olsun...






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!