Nerede ne giyeceğini bileceksin

Güncelleme Tarihi:

Nerede ne giyeceğini bileceksin
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 13, 2015 01:20

Oscar, Cannes ya da Altın Küre; kim ne derse desin tüm dünyanın meraklı gözlerle izlediği bu organizasyonları değerli kılan unsurlardan biri de davetlilerin kendilerine gösterdiği özen..

Haberin Devamı

Ülkemizde ise davetlilerin büyük bir çoğunluğu pazar kahvaltısına gider gibi katılmayı tercih ettiği Sadri Alışık Tiyatro Ödülleri, Altın Koza, Altın Portakal gibi saygın organizasyonlar düzenleniyor.

Buna verebileceğim en yakın örnek, geçtiğimiz gün gerçekleşen Profesyonel Futbolcular Derneği Ödülleri Töreni.. Ödüle layık görülen isimlerin yer aldığı toplu kareye baktığımızda, arkadaşının doğum günü partisine gidecekken son anda fikrini değiştirip törene katılan Bursasporlu Ozan Tufan'ı hemen seçebilirsiniz.

Nerede ne giyeceğini bileceksin


Genç futbolcu Ozan Tufan, Fernando Muslera, Wesley Sneijder, Tanju Çolak gibi gelmiş geçmiş başarılı birçok spor adamının grand tuvalet yer aldığı bu kareyi daha sonra gördüğünde pişman oldu mu bilinmez ama tarzını yansıtmak istiyorsa kot-tişört kombinini en azından bir ceketle tamamlayabilirdi.

Nerede ne giyeceğini bileceksin

20 yaşındaki futbolcu, siyah kotu ve bağrı açık tişörtüyle Haliç Kongre Merkezi'nde...

“Yılın Genç Futbolcusu” ödülüne layık görülen Tufan'a meslektaşı Cristiano Ronaldo’yu örnek göstermek isterim. Dünyaca ünlü futbolcu Altın Top Ödül Töreni'ne şık bir takım elbiseyle katılmakla kalmamış; oğlunu da bu tarzda giydirmişti.

Nerede ne giyeceğini bileceksin

Cristiano Ronaldo, oğlu Cristiano Jr. ile 2015 Altın Top Ödül Töreni'nde...


Günümüzde kot, tişört ile gece kulübüne bile girilmezken böyle özel bir geceye katılmak da hoş karşılanmaz. Düzgün giyinmek önce kendine sonra karşındakilere saygı göstermektir. Tabii ki genç futbolcu sadece bir örnek..

Haberin Devamı

Dünyaca ünlü yönetmenimiz Nuri Bilge Ceylan’ın Cannes Film Festivali’ne takım elbiseyle katılırken SİYAD Türk Sineması Ödülleri’ne hırkayla gelmesi eleştirilmişti.

Nerede ne giyeceğini bileceksin

Nuri Bilge Ceylan, Kış Uykusu filmiyle Cannes Film Festivali'nde Altın Palmiye Ödülü'nü kucaklamıştı.

Nerede ne giyeceğini bileceksin

Ceylan, "Üç Maymun" filmiyle SİYAD ödülüne layık görülmüştü..

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!