Neill, Jedinak ve Troisi'ye milli davet

Güncelleme Tarihi:

Neill, Jedinak ve Troisiye milli davet
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 24, 2011 11:04

Avustralya'nın gelecek ay yapacağı hazırlık maçlarının kadrosuna Galatasaraylı Lucas Neill, Gençlerbirliği'nden Mile Jedinak ve Kayserispor'dan James Troisi de çağrıldı.

Teknik direktör Holger Osieck'in, 5 Haziran'da deplasmanda Yeni Zelanda, 7 Haziran'da Melbourne'da Sırbistan ile oynanacak maçlar için açıkladığı 23 kişilik kadroya Galatasaray'dan Harry Kewell ve Everton'dan Tim Cahill alınmadı.

Osieck, kaptan olarak kadroya çağırdığı Neill'in sakatlığı nedeniyle muhtemelen bu maçlarda oynayamayacağını ancak takıma çok bağlı olduğunu ve kendisinin takımla birlikte olmak istediğini kaydetti.

Avustralya'nın aday kadrosunda şu oyuncular bulunuyor:
Kaleciler: Nathan Coe (Sonderjysk), Adam Federici (Reading), Mitchell Langerak (Borussia Dortmund).
Savunma: Lucas Neill (Galatasaray), Michael Zullo (Utrecht), Luke Wilkshire (Dinamo Moskova), Sasa Ognenovski (Seongnam Ilhwa), Jon McKain (El Nasr), Matthew Spiranovic (Urawa Reds), Mark Milligan (JEF United).
Orta saha: Brett Emerton (Blackburn Rovers), Brett Holman (AZ Alkmaar), Carl Valeri (Sassuolo), Mile Jedinak (Genlerbirliği), Matt McKay (Brisbane Roar), Neil Kilkenny (Leeds United), James Troisi (Kayserispor), Dario Vidosic (Arminia Bielefeld).

Forvet: Robbie Kruse (Melbourne Victory), Josh Kennedy (Nagoya Grampus), Alex Brosque (Shimizu Pulse), Archie Thompson (Melbourne Victory), Rhys Williams (Middlesbrough).
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!