Nefes Kredisi limiti yükseltildi

Güncelleme Tarihi:

Nefes Kredisi limiti yükseltildi
Oluşturulma Tarihi: Mart 05, 2017 13:25

Nefes Kredisi limiti yükseltildi

Haberin Devamı



ANTALYA, (DHA) - TOBB tarafından oda ve borsaların katılımıyla başlatılan Nefes Kredisi kampanyasında, 50 bin TL olan kredi limiti 150 bin TL'ye yükseltildi. Antalya Ticaret Borsası (ATB) Yönetim Kurulu Başkanı Ali Çandır, Nefes Kredisi kampanyası kapsamında 8.5 milyon TL fon oluşturarak üyelerinin finansmana erişimine katkı sağladıklarını söyledi.

ATB Başkanı Ali Çandır, üyelerden gelen talep doğrultusunda 50 bin TL olan Nefes Kredisi limitinin 150 bin TL'ye yükseltildiğini açıkladı. Çandır, borsa olarak finansmana erişimde sorun yaşayan küçük ve orta büyüklükteki işletme sahibi üyelerinin düşük faizli kredi kullanmalarına destek olduklarını belirterek, “Sağladığımız bu imkanla finansmana erişimde sorun yaşayan KOBİ'lerimize ucuz finansmanın önünü açtık. Alacakları krediyle sektörümüzün biraz nefes almasını diliyor, tüm üyelerimizi bu imkandan faydalanmaya davet ediyorum" dedi.

ARTI MASRAF YOK

Üyelerinin aylık yüzde 0.825, yıllık yüzde 9.90 faiz oranı ve 12 ay vadeyle Denizbank ve Ziraat Bankası'na kredi başvurusunda bulunabileceğini söyleyen Çandır, protokol imzalanan bankalar tarafından masraf olarak talep edilecek 250 TL ve Hazine Müsteşarlığı'nın talep edeceği kefalet başvuru bedeli ve komisyonu dışında üyelerden herhangi bir masraf ve komisyonun talep edilmeyeceğini bildirdi. Çandır, “Üyelerimiz borsamızdan alacağı 'TOBB Nefes Kredisi Başvurusu İçindir' ibareli faaliyet belgesi ile Denizbank ve Ziraat Bankası'na başvurabilecek" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!