Need for Speed'in yeni oyunu yayınlandı!

Güncelleme Tarihi:

Need for Speedin yeni oyunu yayınlandı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 06, 2015 10:16

İlk defa Haziran ayındaki E3 fuarında duyurulan Need for Speed'in yeni oyunu Playstation 4 ve Xbox One için piyasaya çıktı, PC kullanıcılarının ise Mart ayına kadar beklemesi gerekecek.

Haberin Devamı

Oyunun E3 fuarında gösterilen videosunda da gördük ki oyunun ismi 1995’te piyasaya çıkan ilk NFS oyununu, gittiği yön ise NFS: Underground’u gösteriyor. Geliştirilmiş modifiye seçenekleri, sosyal medya eklentiler, farklı disiplinler ve gerçek karakterlerden oluşan rakipler ile oyun son zamanların en fazla beklenen NFS oyunu olmayı bir şekilde başardı, gerçekten de NFS: Most Wanted günlerinden beri bu kadar heyecanlandırmamıştı bizi.

Need for Speedin yeni oyunu yayınlandı



Erteleme haberleri PC kullanıcılarının canını sıkmış olabilir ancak iyi haber, oyuna bedava içerik eklentileri yapılacak ve herhangi bir oyun içi alım da söz konusu değil. Bu bedava içerikleri daha sonra PC versiyonu için satın alanlar oyunla beraber edinebilecek. Oyunun sürekli internet bağlantısı gerektireceği de bir kez daha açıklandı. Diğer taraftan tek başınıza oynuyorsanız Playstation Plus veya Xbox Live Gold üyeliği gerekmeyecek.

Need for Speedin yeni oyunu yayınlandı


Bu arada yapılan son açıklamaya göre oyun her iki konsolda da 30fps olarak çalışacak, PC'de ise bu limit kaldırılmış olarak gelmesi bekleniyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!