Neden trend oldu - #SizdenKorkmuyoruz, Kilis Valisi, Hikmet Çetinkaya

Güncelleme Tarihi:

Neden trend oldu - #SizdenKorkmuyoruz, Kilis Valisi, Hikmet Çetinkaya
Oluşturulma Tarihi: Nisan 28, 2016 17:57

Twitter’da bugünün en çok konuşulan başlıklarını sizin için derledik…

Haberin Devamı

#SizdenKorkmuyoruz, Anayasa Komisyonu
Sabah saatlerinde en çok konuşulanlar listesinin en tepesinde yer alan #SizdenKorkmuyoruz etiketi, HDP’li milletvekillerinin dokunulmazlıklarının kaldırılmasıyla ilgili TBMM Anayasa Komisyonu’nda bugün yapılan görüşmelere tepki olarak yayıldı. Aynı şekilde Anayasa Komisyonu ifadesi de sabah saatlerinde trendlere girdi. Görüşmeler sırasında vekillerin arasında çıkan kavgayı da düşünürsek, konu gündemden düşecek gibi görünmüyor.

Kilis Valisi
Kilis’te ve sınırdaki kampta inceleme yapan CHP heyetinin raporunda yer alan ve Kilis Valisi Süleyman Tapsız’a atfedilen, “Benim de can güvenliğim yok. Süpermen değilim, roketleri havada yakalayamam” ifadeleri günün en çok konuşulanları arasına girdi. Kilis Valisi ifadesi de doğal olarak günün trendlerinden biri oldu.

Haberin Devamı

Hikmet Çetinkaya
Terör saldırısı sonucu 12 kişinin hayatını kaybettiği Fransız Charlie Hebdo mizah dergisinin çizdiği ve Hz. Muhammed'in tasvir edildiği belirtilen karikatürleri köşelerine taşıyan Cumhuriyet Gazetesi yazarları Hikmet Çetinkaya ve Ceyda Karan'ın yargılandığı davada bugün karar çıktı. Çetinkaya ve Karan ikişer yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!