Neden aşk olmasın

buzBar’ın ortağı Lal Dedeoğlu ile Nupera’nın patronu Menderes Utku’nun dostluğu, eğlence sektöründeki rekabete inat yıllardır sürüyor.

İkilinin meslekleri dışında bir başka ortak özelliği, şu sıralar kalplerinin boş olması... Bildiğiniz gibi Dedeoğlu, Cem Yılmaz’dan birkaç ay önce ayrılmıştı. Utku’ya gelince; gazeteci sevgilisi Aslı Gül’le yollarını ayırdığından beri yalnız... Onlara geçtiğimiz günlerde bir davette rastladım. Davet boyunca bir kenara çekilip sohbet eden ikili, ilerleyen saatlerde de mekanı birlikte terk etti. Lal Hanım’ın kullandığı Range Rover jeep’le mekanlarının bulunduğu Beyoğlu’na doğru yola çıkan ikiliye yakın çevreler, ‘Niye aşk yaşamasınlar ki’ yorumunu yapmadan edemiyorlar.

Akrep’li geceler sürüyor

Nişantaşı Shu Bar&Lounge’da salı geceleri Akrep Nalan sahne almaya başladı. Yıllardır Bodrum’da yaşayan ve uzun zamandır İstanbul’da program yapmayan sanatçı, sevenleriyle buluşmaya, mekanı doldurmaya devam ediyor. Geçen salı akşamı Oktay Kaynarca da eğlenmek için bu mekanı seçmişti. İlerleyen saatlerde mikrofonu eline alıp Akrep Nalan’ın şarkılarına da eşlik eden oyuncunun neşesine diyecek yoktu. Shu’ya rezervasyon için (0212) 343 02 82 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Dubai’de kayboldular

Deniz Berdan ile arkadaşı Ethel Baler, bayramı eşleriyle birlikte Dubai’de geçirdiler. Duyduğuma göre alışverişe ve güneşe doydukları bu tatil sırasında Berdan ve Baler’in başına ilginç bir de olay gelmiş. Alışveriş çılgınlığı yaşayıp şehrin ara sokaklarındaki mağazaları talan eden iki arkadaş, kendilerine geldiklerinde hiç bilmedikleri bir yerdelermiş. Dakikalar sonra bir taksi bulup otellerine dönebilmişler.

Eve erken döndüler

Alara-Ömer Malaz çifti, gece eğlencelerine pek yüz vermez, özel davetler dışında popüler mekanlarda pek boy göstermez. Ama geçtiğimiz gün bir istisna yaptılar ve çocuklarını evdeki bakıcıya bırakarak arkadaşlarıyla birlikte Beyoğlu’na gittiler. Wanna’da yenen yemekte keyifli saatler geçiren Malaz çifti, yine de fazla geç olmadan evlerine dönmeyi tercih etti.

Tartışmışlar

Ender Mermerci, önce ortanca kızı Yosun Reza’nın doğum yapması nedeniyle Amerika’ya uçtu, hemen ardından büyük kızı Yosun’un anne olması nedeniyle soluğu İstanbul’da aldı. İstanbul’a dönerken iki yıldır birlikte olduğu Hollandalı sevgilisi Herman Von Alkamade’yi de yanında getirdi. Birkaç hafta sevgilisiyle birlikte İstanbul’da kalan Ender Hanım, söylenenlere göre Alkamade’yi apar topar ülkesine göndermiş. Bu ani kararın nedeni ise ikili arasında geçen bir tartışmaymış.

Amerikan tarzından hoşlananlara

Güliz Başman, Antiques’n More adlı mağazasını geçtiğimiz gün Çiftehavuzlar’da açtı. Kızı Duygu Başman’ın işleteceği mağazada Amerikan mobilya ve ev aksesuvarlarını satışa sunan Güliz Hanım’ı açılış günü Güzide Kasacı da yalnız bırakmadı. Florida’da da bir mağazası bulunan Başman, oradan getirttiği ürünlerin büyük ilgi göreceğinden emin...

Yeni partneri kardeşi

Meltem Tarhancı ile VİP Turizm’in sahibi Ceylan Pirinçcioğlu’nun yaklaşık altı ay süren aşkları, birkaç ay önce noktalandı. Ceylan Bey bu ayrılığın üzerinden fazla zaman geçmeden Zuhal Kırmaç’la aşk yaşamaya başladı. Tarhancı ise şimdilik kafasını dinliyor, yeni bir beraberlik için acele etmiyor. Katıldığı davetlerde ise kendisine genellikle erkek kardeşi Firuzan eşlik ediyor.

Ünlülerin yeni gözdesi

Ne Bar, Kuruçeşme’deki Sea House’un alt katında geçtiğimiz günlerde açıldı. Türk-Yunan mutfağının leziz örneklerine mönüsünde yer veren, ağırlıklı olarak Yunan müziklerinin çalındığı mekan, şimdiden sağlam bir müdavim grubu edinmiş durumda. Geçtiğimiz günlerde Can Gürzap ve Nurseli İdiz de burayı ziyaret edenler arasındaydı... Ne Bar’ın patronları Yaman Vuran ve Şükrü Budak, haftanın altı gecesi Ege’nın sahneye çıktığı mekanda, Yunanlı şarkıcı Garlis’in de müşterileri coşturduğunu söylüyorlar.

Sağlığına kavuştu

Meral Gökçaylı, iki yıl önce yakalandığı hastalığı, gördüğü tedavi sonucunda yenmeyi başardı. Bu zor dönemde en büyük destekçisi de eşi Vural Bey oldu. Ünlü modacının moral desteğiyle eski sağlıklı günlerine dönen Meral Hanım’ın yine yüzü gülüyor ve katıldığı davetlerde zarafetiyle beğeni toplamaya devam ediyor.

Neştersiz gençlik

Modayı yakından takip eden, bakımına büyük özen gösteren Serra Merzeci, bu sayede günden güne gençleşip güzelleşiyor. İşte bu durum, Merzeci’nin bir dizi estetik operasyon geçirdiği ve yüzüne botoks yaptırdığı iddialarını gündeme getirdi. Ancak söz konusu iddiaların gerçekliğinin olmadığı çabuk anlaşıldı.

Şimdiye kadar hiç estetik yaptırmadığını söyleyen Serra Hanım, ‘Bu tür operasyonlara karşı değilim. Zamanı geldiğinde, ihtiyaç duyduğumda estetik yaptırmaktan çekinmem. Ama şimdiye kadar böyle bir şeye ihtiyaç duymadım’ diyerek söylentilere son noktayı koydu.

Alternatif adres

İstanbullu eğlence tutkunları, çok yakında Londra, Paris, New York, Los Angeles gibi şehirlerin avantgarde club’larında çalınan müziklerle coşacak. 3days Jazz Club, 23 Kasım’da açılıyor. Taksim-Talimhane’deki mekanın işletmecisi Saadet Vurgun, bu kış sezonuna damgalarını vuracaklarını söylüyor.

Sosyeteyi ağırladı

Antalya-Beldibi’ndeki 7 yıldızlı Sungate Port Royal Otel, bayramda sosyeteden birçok tanınmış simayı ağırladı. Bayramın ilk günü İbrahim Tatlıses, ikinci günü Petek Dinçöz’ün sahneye çıktığı otelin patronu Kazım Cengiz, tüm konuklarıyla tek tek ilgilendi. Sanatçıları da sahneye çıkıp tebrik etmeyi unutmadı.
Yazarın Tüm Yazıları