Necmi Tanyolaç'ı kaybettik

Güncelleme Tarihi:

Necmi Tanyolaçı kaybettik
Oluşturulma Tarihi: Kasım 27, 2013 09:25

Türk basınının duayen ismi, TYSD eski genel başkanı,Gazeteciler Cemiyeti eski başkanvekili Necmi Tanyolaç bu sabah vefat etti.

Haberin Devamı

1928 yılında Yunanistan'ın İskeçe kentinde doğan Necmi Tanyolaç, 1950 yılında gazeteciliğe başladı. Türkiye Spor Yazarları Derneği'nin (TSYD) kurucu üyelerinden olan Tanyolaç, 1981-1984 yılları arasında derneğin genel başkanlığını da yaptı.

NECMİ TANYOLAÇ HAYATINI KAYBETTİ

Türk spor basınına büyük emekleri geçen Necmi Tanyolaç, Son Posta, Tercüman, Spor, Milliyet, Sabah, Zaman, Yeni Asır, Fotospor, Meydan ve Güneş gazetelerinde yönetici ve yazar olarak görev yaptı.

Tanyolaç'ın cenazesi yarın 10:30'da TSYD Levent Tesisleri'ndeki törenin ardından Şişli Camii'nde kılınacak öğle namazı sonrası Feriköy aile kabristanında toprağa verilecek.

TSYD başsağlığı mesajı yayımladı

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD), Türk basınının duayenlerinden ve eski TSYD genel başkanı Necmi Tanyolaç'ın vefatı nedeniyle başsağlığı mesajı yayımladı. Derneğin internet sitesinde yayımlanan mesajda, "Bir ağabeyimizi, bir babamızı kaybettik. Bize kalem veren, bize sayfa açan, bize her türlü imkanı hazırlayıp bugünlere getiren değerli bir spor adamını yitirdik. Acımız tarif edilemeyecek kadar büyüktür. Türk basınının başı sağolsun" denildi.

Fenerbahçe Kulübü başsağlığı mesajı yayımladı

Fenerbahçe Kulübü, Türk basınının duayenlerinden ve Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) eski başkanı Necmi Tanyolaç'ın vefatı nedeniyle başsağlığı mesajı yayımladı. Kulüpten yapılan açıklamada, Tanyolaç'ın sarı-lacivertli kulübün Yüksek Divan Kurulu üyesi olduğu belirtilerek, "Merhuma Allah'tan rahmet; ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileriz" denildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!