‘Ne yapsam olmuyor!’ günlerinde hayatınızı kurtaracak 4 saç modeli

Güncelleme Tarihi:

‘Ne yapsam olmuyor’ günlerinde hayatınızı kurtaracak 4 saç modeli
OluÅŸturulma Tarihi: Nisan 05, 2017 17:05

Bazı günler vardır ne yapsanız olmaz o saç! Sağa tararsınız durmaz, fönlersiniz inmez, ortadan ayırırsınız ortayı bulmaz. Gerçekten delirtici değil mi? Neyse ki bu günler için hayat kurtaran, güzel bir kaç saç modeli var.

Haberin Devamı

Mohikan topuzu

Sabah kalktınız saçınızın önü aşağıya inmiyor. Ya da ne yaparsanız yapın havalanmıyor. Sanki o gün saçınız depresyonda da içinden hiçbir şey yapmak gelmiyor. İşte bu günlerin hayat kurtarıcısı son dönemin en havalı saç stillerinden olan Mohikan topuzudur. Yani geçmişin bildiğimiz yarım topuzu. Yapmanız gereken tek şey saçınızı kulağınızın üstünden itibaren olan kısmını en tepede topuz yapmak. Dilerseniz kulak yanlarınızdan birkaç tutam da çekiştirebilirsiniz. Kısa sürede hem cool hem güzelsiniz.

Â

‘Ne yapsam olmuyor’ günlerinde hayatınızı kurtaracak 4 saç modeli

Bol örgüler

Yine o sabahlardan biri. Saçınız size küsmüş siz saçınıza küsmüşsünüz. Dünya da size küsecek çünkü işinize ya da okulunuza geç kalacaksınız. Ne olmuş da bu saç bu kadar sönmüş diye aynaya ağlamaklı bakıyorsunuz. Sorgulamayı bırakın, çözüme odaklanın. Mesela saçınızın yan tarafından başlayarak güzel bir balıksırtı örgüsüne başlayıp, diğer uca kadar örün. Sonrasında ise örgülerin aralarını çekiştirerek iyice bollaştırın. Hem salaş hem de uğraşılmış bir saça sahipsiniz. Stilsiniz.

Haberin Devamı

‘Ne yapsam olmuyor’ günlerinde hayatınızı kurtaracak 4 saç modeli

Balerin topuzu

Yağlı sabahların, geceden kalmışlıkların, geç saate bırakılıp ertelenen banyoların en kral dostudur balerin topuzu. Sanki o saç yıkanmadığı için o derece usturuplu bir vaziyette en tepede toplanmamıştır da adeta gerçek bir balerin edasına sahip olduğunuz için orda durmaktadır. Evet, balerin topuzunu anlatmaya gerek yok. Saçınızı en tepede sıkıca toplayın ve burup çevirerek güzel bir topuz elde edin. Dilerseniz topuzunuzu iki yanından çekiştirerek bollaştırabilir ve ortaya daha salaş bir görüntü de çıkarabilirsiniz. Ancak saçınız kirliyse saçınızla oynamanız daha fazla yağlanmasına neden olabilir, şimdiden uyaralım.

Â

‘Ne yapsam olmuyor’ günlerinde hayatınızı kurtaracak 4 saç modeli

Haberin Devamı

Masumiyet sepeti

Olmuyor! Sağa taradınız olmadı, sola yatırdınız durmadı. Ya ne yapacaksınız şimdi? Acaba toplasak mı o saçları şöyle güzelce? Evet, toplu modellerin en hayat kurtarıcılarından biri de masum bir görüntüye ulaşmanızı sağlayan sepet modellerdir. Yapmanız gereken şey çok basit: Saçınızı arkadan itibaren ikiye ayırın. Tek tutamını şakaklarınızdan itibaren içeriye doğru burmaya ya da örmeye başlayın ve bu işlemi saçınızın sonuna kadar devam ettirip en son noktayı kafanızın diğer tarafına tutturun. Şimdi diğer tarafı aynı şekilde burun ya da örün ve kafanızın diğer tarafına tutturun. Elinizde artık masum ama bir o kadar özenli bir saç var.

Haberin Devamı

‘Ne yapsam olmuyor’ günlerinde hayatınızı kurtaracak 4 saç modeli

BAKMADAN GEÇME!