Ne varsa yerlide var

Güncelleme Tarihi:

Ne varsa yerlide var
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 17, 2012 00:19

Beşiktaş’ın “Yıllık ücretlerinizde indirime gidelim. Ödemeleri Türk Lirası üzerinden yapalım” dediği İbrahim, Egemen, Cenk, Veli, İsmail, Tanju, Ekrem ve Rüştü, teklife ‘Evet’ dedi.

Haberin Devamı

BEŞİKTAŞ yönetiminin, yeni sezon öncesinde indirime gitme teklifini yerli futbolcular kabul etti. Bir önceki dönemde büyük rakamlar karşılığında kontrat imzalayan yerli futbolcular, yönetimin, ‘indirim ve Türk Lirası üstünden ödeme’ teklifini kabul etti.

Yapılan görüşmede kaptan İbrahim Toraman, Egemen Korkmaz, Cenk Gönen, Veli, İsmail, Tanju, Ekrem Dağ ve Rüştü Reçber, yönetimin indirim teklifine ‘Evet’ dedi.

Futbolculara ödeyebileceğimizi önerdik

Beşiktaş Futbol Komitesi Başkanı Ahmet Nur Çebi, “Yönetim olarak, yeni sezonda Beşiktaş’ın ödeyebileceği rakamları önerdik. Ödeyemeyeceğimiz, takımı ileride zor duruma sokacak rakamları konuşmadık. Futbolculara teklifimizi sunduk. Onlar da kabul etti” dedi.
Kaptan İbrahim Toraman, “Yönetimimizin gerçekçi tavırlarına destek veriyoruz. Yöneticiler çok büyük fedakarlıklar yapıyorlar” diye konuştu.

Haberin Devamı

Tayfur gidiyor Ragnick geliyor

BEŞİKTAŞ, yeni sezon için teknik direktör arayışları devam ediyor. İki Avrupalı ve bir Brezilyalı teknik adam Beşiktaş’a tavsiye edildi. Ön plana çıkan isim ise Schalke’nin hocası Ralf Ragnick oldu.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!