Ne sağcıyım ne solcu çapulcuyum çapulcu

“Gezi Parkı’na AVM yapılırsa mağaza açmam” diyen Cem Boyner’den sonra kızları Ayşe ve Elif de eyleme destek verdi.

Haberin Devamı

Taksim Gezi Parkı’nın yıkılıp yerine AVM yapılmasına karşı düzenlenen eylemlere sanatçıların yanı sıra iş dünyasının patronları da destek verdi.
Boyner Grubu’nun sahibi Cem Boyner, “Müşterilerimi dinlemek zorundayım. Halkın bu denli karşı çıktığı bir projede yer almamız mümkün değildir” dedi, eşi, eski TÜSİAD Başkanı Ümit Boyner de Twitter’a “Gezi Parkı AVM olursa mağaza açmayız” yazdı.
Yaptıkları açıklamalarla desteğini sürdüren Cem Boyner’den sonra kızları da Gezi Parkı’ndaki gösterilere katıldı. Ayşe ve Elif Boyner, taşıdıkları “Ne sağcıyım ne solcu çapulcuyum çapulcu” yazılı pankartlarla eyleme destek verdi.

Gündüz işte gece Gezi’de

Moda fotoğrafçısı Bennu Gerede, çocuklarıyla birlikte geldiği parkta eylemin simgelerinden olan “V for Vendetta” maskeli göstericilerle fotoğraf çektirdi.

Haberin Devamı

Quality Ödüller

Gazeteci Salih Keçeci’nin genel yayın yönetmenliğini yaptığı Quality of Magazine dergisinin dördüncü kuruluş yıldönümü kutlaması ve 4. Quality Ödül Töreni, Kuruçeşme’deki SuAda’da yapıldı. Gezi Parkı’nda yaşanan olaylar nedeniyle sade bir kutlamanın yapıldığı gecede iş, sanat ve spor dünyasından ünlü isimler ödül aldı. Sunuculuğunu Vatan Şaşmaz ile Gamze Karaman’ın yaptığı gece, ENBE Orkestrası’nın müzikleriyle renklendi.

Kralların yatağı

El işçiliğiyle dikilen, birçok Hollywood yıldızının tercih ettiği yatak markası Hastens, yeni mağazasını Nişantaşı-Abdi İpekçi Caddesi’nde açtı. İlk mağazası Şişli’deki Adresistanbul’da, ikinci mağazası ise Ankara’da açılan Hastens’ın yataklarının en önemli özelliği, kişiye özel olarak gerçek at yelesi, saf yün ve keten kullanılarak hazırlanması.

Parisli Fauchon İstanbul’a geliyor

Sortie ve Salomanje’nin de aralarında olduğu birçok yeme, içme ve eğlence adresini işleten Eksen Grup, şimdi de Paris’in en eski pastanelerinden Fauchon’u Türkiye’ye getiriyor. Türkiye’de üç yılda dört Fauchon şubesi açacaklarını belirten Eksen Grup Yönetim Kurulu Başkanı Erol Kaynar, yıl sonunda 17 milyon dolar ciro hedeflediklerini söyledi. 42 ülkede ‘brasserie’ olarak faaliyet gösteren ve gıda butiği de olan Fauchon, dünyada 500’den fazla satış noktasına sahip.

Haberin Devamı

GECE KUŞU

Nişantaşı Biber OUT Taksim Biber IN

Gezi Parkı’nda başlayan eylemler, sosyal hayatın yanı sıra eğlence hayatını da etkiledi. Birçok etkinlik ve konserin iptal edildiği İstanbul’da eğlencenin de adresi değişti. Önceki gün Borusan Filarmoni Orkestrası Gezi Parkı’nda konser verirken, sosyal medyada “Nişantaşı ve Bebek’teki Biber out, Taksim’deki ‘biber’ in esprileri” dolaşıyordu.

O konuları konuşmayalım

İbrahim Tatlıses’in kızı olduğu iddiasıyla gündeme gelen Dilan Çıtak, önceki akşam sevgilisi Aydın’la Cihangir’deki bir mekândaydı. Bir ara başını sevgilisinin omzuna yaslayan Çıtak, görüntülendiğini fark edince yerinden kalkıp masanın diğer tarafına geçti. Çıkışta sevgilisinden birkaç adım önde yürüyen Çıtak, “İbrahim Bey sizi görmek istiyormuş, görüşecek misiniz?” sorusunu “Bu konularda konuşmak istemiyorum” diyerek yanıtsız bıraktı. İkili uzaklaşırken, onları tanıyan biri gazetecilere “Dilan ve Aydın evlenecekler” dedi.

Haberin Devamı

O tür şeyler mizacımda yok

Fatih Ürek, önceki gün Bebek sahilinde yürüyüş yaparken objektife yansıdı. Gezi Parkı’yla ilgili soruları yanıtlayan şarkıcı, yaşanan olaylara çok üzüldüğünü belirtip iki konserini iptal ettiğini söyledi. Ürek, eyleme katılıp katılmadığı sorusuna ise “Yok, öyle bir şey yapmadım. O tür şeylere hiçbir zaman katılmadım. Zaten mizacımda yok” yanıtını verdi.

Ayrılığa dayanamadılar

Aslı Tandoğan ve Teoman Kumbaracıbaşı, ayrılığa fazla dayanamayıp barıştı. Beş senelik ilişkilerini geçtiğimiz aylarda noktalayan iki ünlü oyuncu, önceki gece Cihangir’deki bir mekâna girerken görüntülendi. İkili, flaşların patlamasıyla birbirinden uzaklaşsa da aynı kareye girmekten kurtulamadı. Aslı Tandoğan, geçen ay Çeşme’de sevgilisi olduğu iddia edilen bir erkekle görüntülenmişti.

Yazarın Tüm Yazıları