Ne ekersen onu biçersin

FENERBAHÇE’yi anlamak çok güç. Çok enteresan bir takım olmuşlar. Ne yaptıkları, ne oynadıkları, ne de ne amaçla sahaya çıktıkları belli değil. İyi oynarken, kötü olmak için çabalıyorlar.

Takımın her yeri tel tel dökülüyor. Defans arızalı. Ayakta kalan tek oyuncu yok. Fenerbahçe takımı rakibine bu kadar pozisyon verir mi? Sivasspor bu maçı kazanacağını ikinci yarı bağıra bağıra söyledi. İlk yarı biraz olsun mücadele eden Fenerbahçe, ikinci yarıda adeta sahadan silindi. Tamamen geriye çekildiler ve rakibe davetiye çıkarttılar. İleriye gidecek güçleri de kalmadı.

Volkan Babacan, genç yaşına ve tecrübesizliğine rağmen dün farkın daha da büyük olmasını engelledi. İki gol yemesine rağmen 4 gollük pozisyonu da önledi. Gollere de yapacak bir şeyi yoktu. Volkan Babacan, tek başına takım gibiydi, tek başına savaştı ama gücü yetmedi. Sivasspor bu kadar rahat top kullanıyorsa, oyuna bu kadar hakim oluyorsa, pozisyon üzerine pozisyon buluyorsa, Fenerbahçe hiç yok demektir. Bu eseri yaratanlar, şapkalarını önlerine koyup düşünmeli.

Defans yok, orta saha yok, forvette İspanya Gol Kralı’nı, 27 gol atmış adamı tek başına sahaya sürmüşsün. Onun da yapacak bir şeyi yok, rakip savunmanın arasında nefes alamıyor. Böyle bir Fenerbahçe olmaz. Yedek kulübesine bakıyorsun, oyuna girip takımı ateşleyen tek bir isim yok.

Sakatlar ordusu

Josico diye bir adam aldılar, sakat. Emre ne zaman oynayacak. Dün ilk yarı var, belli ki gene arıza çıkardı ikinci yarıda yok. Alex sakat sakat oynuyor, ikinci yarıda koşamıyor, yürümekte bile zorlanıyor. Kazım ve Uğur’un ne yaptığı meçhul. Nasıl bir takım olmuş F.Bahçe, yazık haline.

Hacettepe önünde olduğu gibi öne geçtikleri maçı bile kazanamıyorlar. Mücadele edemiyorlar. Bırakın onu skoru bile koruyamıyorlar. Sonra da Avrupa’da başarı bekliyorlar. Sen önce ligi kurtar, oradaki durumunu sağlamlaştır. Aragones’in sahaya çıkardığı takım yanlış, verim alınacak bir oyuncu olmaz mı koca F.Bahçe’de. Bu kadar mı kötü bir takım olur.

İkinci yarıda Sivasspor var sahada. Musa Aydın üç tane karşı karşıya gol kaçırdı. 5-6 olurdu dün gece.

F.Bahçe’nin kurmayları hiç konuşmasın, kimseyi de kandırmasın, hiç de ağlamasın. Ne ekerseniz, onu biçersiniz.
Yazarın Tüm Yazıları