Ne çalışıyorsa doğru cevap o

Güncelleme Tarihi:

Ne çalışıyorsa doğru cevap o
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 23, 2017 22:10

TÜRKİYE’deki melek yatırım organizasyonlarından Galata İş Melekleri’nin (GBA) girişimcilerle mentorları buluşturduğu ‘Mentor Clinic’ etkinliği beşinci kez düzenlendi.

Haberin Devamı

Şu ana kadar 1500 girişimci ile 150 mentoru buluşturulan etkinlikte, ‘İyi günde kötü günde girişimcilik’ temasıyla girişimciler ile alanında uzman mentorlar bir araya geldi. Başlangıç aşamasındaki, geliştirilmeye ve rehberliğe açık girişimler, Türkiye ve Avrupa’daki girişimcilik ekosisteminin önemli temsilcilerinin fikirlerini ve tecrübelerini dinledi. Açılış konuşmasını gerçekleştiren GBA Başkanı Emre Kurttepeli, günümüzde bir şirketin ülkelerin kaderini değiştirebileceğini düşündüğünü ifade ederek, bunun da girişimcilerle gerçekleşebileceğini söyledi. Kurttepeli, “Girişimcilikte hazır kıyafet yok. Girişimciliğin kendi kuralları var. Ne çalışıyorsa, doğru cevap o dur. Doğru cevabı bulduğunuzda onu yürütün” dedi.

‘DEĞER KATIYORUZ’

“Bir banka girişimcilere ne verebilir” başlıklı bir konuşma gerçekleştiren İş Bankası İnovasyon Birim Müdürü Ceren Sayar, birim olarak iki amaçlarının olduğunu belirterek, “Bunlardan ilki İş Bankası’ndaki 25 bin çalışanın yenilikçi düşünmelerini, akıllarına gelen iş fikirlerini zenginleştirmelerini ve daha sonra bunları deneyerek hayata geçirilmesini amaçlıyoruz. İkincisi ise startupların hazır geliştirdiği teknolojileri kullanarak, hatta üzerilerine koyarak müşterilerimize ve kendi bankamıza değer katmayı hedefliyoruz” dedi.

Haberin Devamı

Etkinlikte Next Academy Başkanı ve iletişimci Levent Erden, Fal platformu Binnaz Abla’nın Kurucu Ortağı Sertaç Taşdelen ve Dijital Insider’ın Kurucu Ortağı Sinan Toktay girişimcilik hikayelerini anlattı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!