NCAA seçmeleri bu sene de Türkiye’de

Güncelleme Tarihi:

NCAA seçmeleri bu sene de Türkiye’de
Oluşturulma Tarihi: Mart 10, 2017 15:54

Tüm dünyada NBA’e oyuncu yetiştiren lig olarak kabul gören ve Türk gençlerine ABD’nin kapılarını ardına kadar açan Amerikan Kolej Basketbol Ligi NCAA resmi seçmeleri, 28-29-30 Nisan tarihlerinde ABB International Academy tarafından Beylikdüzü West İstanbul Marina’da düzenlenecek.

Haberin Devamı

Yetenekli gençlere Amerika Birleşik Devletleri’nde basketbol bursu imkanı sunan ve Avrupa çapında dev bir organizasyon olan NCAA Showcase 2017, 28-29-30 Nisan tarihlerinde 3 gün boyunca ABB International Academy ayrıcalığı ile West İstanbul Marina'da düzenlenecek. Başvuruların tüm hızı ile devam ettiği NCAA Showcase 2017 ile 15 ve 21 yaş arasındaki erkek ve kadın sporcular, eğitim ve spor yaşamını ABD’de sürdürebilmek için kıyasıya mücadele edecek. NCAA Showcase 2017 organizasyonu ayrıca, Amerikan Kolej Sporları Birliği (NCAA)’nin, Türkiye’deki tek resmi sertifikalı organizasyonu unvanı taşıyor.

NCAA Koçları ve Takım Gözlemcileri İstanbul’da NCAA’in elit antrenör, gözlemci ve takım yetkililerinin yanı sıra, Türkiye ve Avrupa’nın pek çok yerinden yetenek avcılarının da 3 gün boyunca katılım göstereceği bu dev organizasyonda mücadele edecek olan 500’e yakın genç yetenek, NCAA yetkilileri tarafından birçok kriter göz önünde bulundurularak değerlendirilecek. Yapılacak değerlendirmeler sonrasında yetenekli olan sporcular, yeni dönemde eğitim ve spor yaşamını, elde edecekleri basketbol bursu ile birlikte Amerika Birleşik Devletleri’nde sürdürecek. Aynı zamanda organizasyonda her bir oyuncu için tutulacak scout raporları ve değerlendirmeleri, organizasyon sonrasında NCAA takımlarına iletilecek.

Abbacademy.org adresinden başvuruların devam ettiği dev organizasyon için 500’e yakın sporcunun katılımı ön görülürken, bu rakamla birlikte aynı zamanda Avrupa çapında da bir rekor hedefleniyor. 3 gün boyunca devam edecek olan NCAA Showcase 2017’de ayrıca yetenek yarışmaları, üç sayı yarışmaları ve ünlüler maçı gibi çeşitli aktiviteler de yapılacak ve organizasyon adeta bir basketbol şenliği havasında geçecek.

Haberin Devamı

NCAA seçmeleri bu sene de Türkiye’de

BAKMADAN GEÇME!