NBA 2k17'ye Rüya Takımı geliyor!

Güncelleme Tarihi:

NBA 2k17ye Rüya Takımı geliyor
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 28, 2016 08:16

NBA 2K17’de 2016 ABD Erkekler Basketbol Milli Takımı ve efsanevi 1992 ABD “Rüya Takımı” da yer alacak.

Haberin Devamı

2K bugün ABD Basketbol Federasyonu ile yaptığı anlaşmayla koç Mike Krzyzewski de dahil olmak üzere 2016 ABD Erkekler Basketbol Milli Takımı’nın dünyanın en çok satan ve en yüksek not ortalamasına sahip NBA video oyun simülasyonu serisinin en yeni oyunu NBA 2K17’de eksiksiz olarak yer alacağını duyurdu. NBA 2K17 için ön sipariş veren oyuncular efsanevi 1992 ABD Basketbol “Rüya Takımı”na ve özel ABD Basketbol MyPLAYER formasına sahip olarak ABD Basketbolu deneyimlerini tamamen özelleştirebilecekler.

2K ayrıca ünlü Duke University ve ABD Basketbol koçu Mike Krzyzewski’nin de ilk kez NBA 2K serisinde yer alacağını duyurdu. Krzyzewski – ya da bilinen ismiyle “Koç K” NBA 2K17’de 2016 ABD Erkekler Basketbol Milli Takımını saha kenarından yönetirken görülecek. Koçu ayrıca pikenrol gerçekleştirme, düzgün savunma pozisyonları, top hareketi, pota altına girip çıkma, sahaya hakim olma gibi temel basketbol stratejilerini öğretmeye odaklanmış yenilenen öğreti modunda da göreceksiniz. 

NBA 2k17ye Rüya Takımı geliyor

Haberin Devamı

2008’den beri ABD Erkekler Basketbol Milli Takımının koçluğunu yapan ve dört kez üst üste uluslararası turnuvalarda altın madalya kazanan Krzyzewski bu konuyla ilgili şu sözleri kaydetti:

“Basketbol Amerikan spor tarihinin en ikonik kısımlarından biri ve ben de oyuncuların NBA 2K’da bu yılın kadrosu ile oynayabilecek olmalarından büyük heyecan duyuyorum. NBA 2K17 bir yandan bu yılki kadronun başarılı kutlarken, diğer yandan geçmişteki “Rüya Takımı”nın efsaneleri ile bağ kurmanın en iyi yolu.” 

Michael Jordan, Larry Bird, Magic Johnson, Clyde Drexler, Karl Malone ve David Robinson gibi NBA Şöhretler Listesi oyuncularından kurulu olan 1992’nin “Rüya Takımı” tüm dünyada basketbol tarihinin bugüne kadar bir araya gelen en muhteşem kadrosu olarak kabul edilmektedir. Oyuncular bu inanılmaz kadroyu aralarında NBA 2K17 kapak yıldızı Paul George ve Team 2K yıldızları Kevin Durant, Draymond Green, Jimmy Butler ve Kylie Irving’in de yer aldığı bu yılki ABD Erkekler Basketbol Milli Takımına karşı oynatabilecekler. 

Haberin Devamı

“Devamlı olarak oyuncularımızı basketbol tarihinin en önemli takım ve oyuncuların yaklaştırmanın yollarını arıyoruz ve bu yüzden de ABD Basketbolu ve Koç K ile NBA 2K17 ile işbirliğine gidiyoruz,” diyor NBA 2K Pazarlamadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Alfie Brody. “2016 kadrosunu bu yılki oyunda onurlandırarak uğurlamaktan daha iyi bir yol düşünemezdik ve böylece oyunculara hem tarihi, hem de güncel takımlarla oynama fırsatını veriyoruz.”   

Visual Concepts tarafından geliştirilen NBA 2K17 henüz ESRB tarafından derecelendirilmedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!