Nazlı Hamarat Şok Açıklamalarda Bulundu

Güncelleme Tarihi:

Nazlı Hamarat Şok Açıklamalarda Bulundu
Oluşturulma Tarihi: Aralık 29, 2015 11:17

İşte Benim Stilim yarışması yayınlandığı tarihten bu yana adını duyuran Nazlı Hamarat şok açıklamalarda bulundu. Eşi boğazı kesilerek korkunç bir şekilde öldürülen Nazlı Hamarat eşinin ölümü sonrasında birçok tehdit aldığını iddia etti.

Haberin Devamı

İş adamı olan Cevdet Emir Şaşmaz Ukrayna’da olduğu sıralarda korkunç bir şekilde boğazından kesilerek öldürülmüştü.

Günlerce gündemden düşmeyen bu olayın üzerinden çok zaman geçmeden Nazlı Hamarat gecelere akmaya başladı. Bir süre sonra ise eski sevgilisine geri döndü. Doruk Haybat ile tekrar aşk yaşamaya başlayan Nazlı Hamarat bir hayli mutlu görünüyor.

Nazlı Hamarat Şok Açıklamalarda Bulundu
Nazlı Hamarat sevgilisi Doruk Hayat'la çekildiği özel anlarını takipçileriyle paylaşıyor.

Eşinin ölümünün ardından açıklamalarda bulunan Nazlı Hamarat eşinin hakkında öldükten sonra öğrendiği şeylere şok olduğunu açıkladı. Eski eşini zamanında çok sevdiğini ancak duyduğu şeylerden sonra bir süre şok geçirdiğini söyleyen Hamarat eski sevgilisi ile ise zaten bağının hiçbir zaman kopmadığını söyledi.

Haberin Devamı

Nazlı Hamarat Şok Açıklamalarda Bulundu
Nazlı Hamarat vefat eden eşi Cevdet Emir Şaşmaz ile..

Nazlı Hamarat: Çok Tehditler Aldım!

Eşinin ölümü sonrasında birçok tehdit aldığını söyleyen Hamarat onu telefonla arayanların ''elmaslar nerede?'' şeklinde sorular sorduklarını belirtti. Zor bir dönemden geçtiğini belirten Hamarat aldığı tehditlerin ''babanın yerini biliyoruz'' diyenlere kadar bir hayli çeşitli olduğunu söyledi.

Nazlı Hamarat Kimdir?

Nazlı Hamarat kimdir, 2. sezon Bu Tarz Benim, İşte Benim Stilim All Star, yarışmacısıdır. Nazlı Hamarat, 1988 yılında Balıkesir, Bandırma’da doğmuştur. Bandırma da bulunan Marmara Sinemasının sahibi Zekai Hamarat’ın kızıdır. İzmir Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon bölümünden mezun olmuştur.

BAKMADAN GEÇME!