Nazilli'de yeni başkan Kaplan

Güncelleme Tarihi:

Nazillide yeni başkan Kaplan
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 18, 2016 16:12

NAZİLLİ Belediyespor'un olağanüstü genel kurulunda başkanlığa Murat Kaplan seçildi. Son yönetimde asbaşkan olarak görev yapan Kaplar, kulüp tesislerinde gerçekleştirilen genel kurula tek liste ile girerek aday olmayan Başkan Nurettin Özkat'tan bayrağı devraldı.

Haberin Devamı

Kongrede en dikkat çeken değişiklik ise kulübün yeni logosu oldu. Yeni tasarlanan logo tüm üyelere tanıtılırken, değişiklik 1 ret oyuna karşın oy çokluğuyla kabul edildi. Kaplan, kongrede yaptığı konuşmada kulüpte yeni bir dönemin başladığını belirterek, "Nazilli Belediyespor'u hem maddi hem de sportif olarak en yukarıya taşıyacağız. Bundan sonraki süreçte ilçemizle el ele vererek herkesin alkışladığı bir takım oluşturacağız" dedi. Kaplan'ın Teknik Direktör Cüneyt Biçer'le de yola devam edeceği ifade edildi.


Murat Kaplan'ın 31 kişilik listesinde 10 yeni isim de yer aldı. Eski başkan Hasan Güney'in de bulunduğu yeni oluşuma Mehmet Yılmaz, Turgut Yerlikaya, Ercan Sarıot, Cemil Şaffak, Abdullah Karaefe, Mırza Ali Pamuk, Semih Sezer, Ferdi Güler ve Ali Çetinkaya gibi isimlerinin katılması dikkat çekti. Yeni yönetim, Ziya Aksüt, Nevzat İzgü, Yaşar Gözdaş, Özgen Türker, Mehmet Koşar, Erol Karakuş, Zafer Kun, Haluk Öztürk, Hakan Alıcık, Aziz Cemalbey, Mustafa Aktaş, Hasan Güney, Arif Şentürk, Ali Aydın, Özer İncegül, Mustafa Tuğrul, Birol Karadağlı, Engin Topaç, Ali Kurt, Nurettin Kırlıoğlu, Tahsin Kesici, Mehmet Yılmaz, Turgut Yerlikaya, Ercan Sarıot, Cemil Şaffak, Abdullah Karaefe, Mırza Ali Pamuk, Semih Sezer, Ferdi Güler ve Ali Çetinkaya isimlerinden oluştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!