Nazilli'de tarım fuarı heyecanı

Güncelleme Tarihi:

Nazillide tarım fuarı heyecanı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 17, 2018 10:31

Nazilli'de tarım fuarı heyecanı

Haberin Devamı

AYDIN'ın Nazilli ilçesinde ilk kez gerçekleştirilecek Exponaz Agro Tarım Fuarı'na sayılı günler kala, kentte fuar heyecanı başladı. 128 firma ve 640 markanın katılacağı fuarın resmi açılışı, 18 Ocak 2018 Perşembe günü yapılacak.

Ülkenin kestane ve incir ihtiyacının büyük bir bölümünü tek başına karşılayan Nazilli'de yarın Exponaz Agro Tarım Fuarı açılacak. Ege Bölgesi'nin tarım, hayvancılık ve gıda teknolojileri sektörünü ilgilendiren fuar, Şirinevler Mahallesi Eşref Özel Kapalı Pazaryeri'nde konuklarını misafir edecek.

Modern ve teknolojik tarım ürünlerini üreten firma temsilcileri ile üreticilerin buluşmasını sağlayacak fuarın büyük önem taşıdığına dikkat çeken Nazilli Belediye Başkanı MHP'li Haluk Alıcık, "Ülkemizin en önemli tarım ürünlerinin kaynağı Nazilli'mizdir. İlçemizde tarım ve hayvancılık sektörünün daha ilerilere taşınması, gelişmesi ve verimliliğinin artırılması açısından Exponaz Agro Nazilli Tarım Fuarı'nı çok önemsiyoruz. 128 firma ve 640 marka ile çiftçilerimizin buluşacağı fuar, 4 gün sürecek. Tarım fuarına destek veren, katkı sunan tüm kişi ve kurumlara teşekkür ediyor, 18-21 Ocak tarihleri arasında düzenleyeceğimiz fuarımıza tüm hemşerilerimizi davet ediyorum" dedi.

Sürpriz etkinlikler, yöresel ikramlar ve hediyelerle katılımcıları şaşırtacak fuar, 10.00 ila 19.00 saatleri arasında ziyarete açık olacak.

Bahattin ALBAYRAK / NAZİLLİ (Aydın), (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!