Nazilli'de Çalışan Gazeteciler Günü yemeği

Güncelleme Tarihi:

Nazillide Çalışan Gazeteciler Günü yemeği
Oluşturulma Tarihi: Ocak 10, 2018 15:28

Nazilli'de Çalışan Gazeteciler Günü yemeği

Haberin Devamı

AYDIN'ın Nazilli ilçesinde, gazeteciler 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Belediye tarafından düzenlenen yemekte bir araya geldi.

Nazilli Belediyesi, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle ilçede, ulusal ve yerel basında görev yapan gazetecilere bir restoranda, (Menderes Et ve Balık RestoranI) akşam yemeği verdi. Yemekte, Nazilli Belediyesi Başkan Yardımcıları İbrahim Özkan ile Ender Vardar, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Fatih Demir ve Destek Hizmetleri Müdürü Mehmet Çelik evsahipliği yaptı. Yemekte konuşan Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Nazilli Temsilcisi Ertan Çetiner, MHP'li Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık'a teşekkür ederek, "Zorlu bir mesleği icra ediyoruz. Şartlar ne olursa olsun bir kare fotoğraf alabilmek için bazen saatlerce bekliyoruz. Bazen tartaklanıyor, bazen gözaltına alınıyoruz. Halkın haber almasını sağlayan, işini layıkıyla yapan ve gece gündüz demeden haber peşinde koşan tüm meslektaşlarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutluyorum" dedi.

Gazetecilerin, mesai kavramı olmadan, büyük fedakarlıklar göstererek çalıştıklarına dikkat çeken Nazilli Belediye Başkan Yardımcısı Ender Vardar da, "Ben de gazeteci bir babanın, rahmetli Nazilli TRT Muhabiri Hamza Fuat Vardar'ın oğlu olarak bu güzel günde sizlerle birlikte olmaktan büyük mutluluk duyuyorum.  Başkanımız yoğun programlarından dolayı aramıza katılmadı, ancak hepinizin gününü kutlayarak güzel dileklerini iletmemi istedi. Halkın gözü, kulağı ve sesi olan, bağımsız bir şekilde gazetecilik yapan herkesin gününü kutluyorum" diye konuştu.

Bahattin ALBAYRAK / NAZİLLİ (Aydın), (DHA)

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!