Nazilli’de Özel Yunuslar Anaokulunun Açılışı Yapıldı

Güncelleme Tarihi:

Nazilli’de Özel Yunuslar Anaokulunun Açılışı Yapıldı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 31, 2015 17:55

NAZİLLİ'DE ÖZEL YUNUSLAR ANAOKULUNUN AÇILIŞI YAPILDI

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Özel Yunuslar Anaokulu’nun açılış törenine katıldı.
Yıldıztepe mahallesi 61/4 sokakta yeni binasında hizmet vermeye devam edecek Özel Yunuslar Anaokulunun açılışı düzenlenen tören ile yapıldı. Özel Yunuslar Anaokulu Kurucu Müdürü Nursen Dankı ile Kurucu Öğretmen Nurgül Apuhan düzenledikleri açılış törenin de kalabalık bir misafir topluluğunu ağırladılar. Başta Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ın katıldığı açılış törenine CHP Aydın Milletvekili Metin Lütfi Baydar, Muharip Gaziler Derneği Başkanı Hasan Karataş ve üyeleri CHP Aydın Milletvekili adayları Tayfun Talipoğlu, Ferda Çağlar Erkut, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yener Gök, Nazilli Ticaret Odası Başkanı Nuri Arslan, Nazilli Ticaret Odası Meclis Başkanı Gürdal Yüzügüler ve çok sayıda davetli katıldı.
’’Çocuğunuzu sizin kadar sevebilecek başka birileri daha var’’ sılagonu ile yola çıkan ve yaklaşık 8 yıldır Yeşil mahalle Atatürk bulvarı devamındaki binalarında hizmet vermekte olan Yunuslar Anaokulu her gün artan öğrenci sayıları nedeni ile daha iyi hizmet vermek içi Yıldıztepe mahallesi 61/4 sokakta yeni yapılan ve tam anlamıyla Anaokulu özellikleri taşıyan okula taşındı. Yeni okulun görkemli açılış töreninde renkli dakikalar yaşandı.
Açılış töreninde Misyonlarının Bireyin zekâsının önemli bir bölümü okul öncesi dönemde gelişmekte olduğunu belirten Özel Yunuslar Anaokulu Kurucu Müdürü Nursen Dankı, “Çocuklarımızın bedensel, duygusal, sosyal ve zihinsel gelişimleri tamamlanmış; kendi yeteneklerini bilen, rahat iletişim kurabilen, inançlı, kararlı, girişken, soran, sorgulayan, çalışkan, disiplinli, dürüst, başarılı ve kendisini geliştiren, değerlerine sahip çıkan bireyler yetiştirmektir” dedi.
Bir insanın kişisel özelliklerinin yüzde 70-80’inin şekillendiği okul öncesi eğitim yılları çocukların eğitim sürecindeki en önemli yıllar olduğunu hatırlatan Kurucu Öğretmen Nurgül Apuhan ise; "Özel Yunuslar Anaokulu olarak çocukların olumlu benlik kavramı geliştirmelerine kendilerine güvenen, özdenetim kazanmış ve bağımsız bireyler olarak yetişmelerine olanak sağlamak. Çocukların var olan yeteneklerini ve yaratıcı kimliklerini ortaya çıkarmak, kendilerine ve çevrelerine duyarlı bireyler olarak yetiştirmek amacındayız" şeklinde konuşarak anaokulunun önemini anlattı.
Çocukluklarını yaşadılar
Konuşmaların ardından okunan açılış duası ile birlikte Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, CHP Aydın Milletvekili Metin Lütfi Baydar, CHP Aydın Milletvekili adayları Tayfun Talipoğlu, Ferda Çağlar Erkut, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yener Gök, Nazilli Ticaret Odası Başkanı Nuri Arslan, Nazilli Ticaret Odası Meclis Başkanı Gürdal Yüzügüler ile kurucular Nursel Dankı ve Nurgül Apuhan eşliğinde açılış kurdelesi kesildi. Hayırlı uğurlu olsun dileklerini sunan Belediye Başkanı Alıcık Nursel Dankı ve Nurgül Apuhan’ı tebrik ederek başarılı hizmetlerinin devamını temenni etti. Diğer misafirler ile birlikte Anaokulunu gezen Alıcık çocuklara göre tasarlanmış ve muhteşem dizayn edilmiş sınıflarda kısa bir süreliğine de olsa CHP Aydın Milletvekili adayları Tayfun Talipoğlu, Ferda Çağlar Erkut ile çocukluklarına dönerek zeka oyuncaklarıyla oynadı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!