Nazilli Belediyesporda galibiyet sevinci

Güncelleme Tarihi:

Nazilli Belediyesporda galibiyet sevinci
Oluşturulma Tarihi: Mart 13, 2016 10:20

Haberin Devamı

AYDIN (AA) - Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Nazilli Belediyespor, Kahramanmaraşspor maçının galibiyet sevincini yaşıyor.

Teknik Direktör Cüneyt Biçer, AA muhabirine yaptığı açıklamada, sahasında konuk ettiği Kahramanmaraşspor’u 2-1’lik skorla yenerek 3 puan aldıkları için mutlu olduklarını , 34. haftaya kadar tüm maçları kazanmayı hedeflediklerini bildirdi.

Takım savunmasına öncelik verdiğini, dile getiren Biçer, “Ben göreve başladığımda zor gol atan bir takım görüntümüz vardı ve attığımız ile yediğimiz gol sayısı eşitti. İlk önce atamıyorsak yememeyi öğrenmeliydik ve çalışarak bunu yüzde 70-80 yaptık diyebiliriz" ifadesini kullandı.

Biçer, Kahramanmaraş maçında yedikleri golü "bireysel bir olay" şeklinde değerlendirerek, "Genel anlamda artılarımız çoktu, iyi işler yaptık diyebiliriz. Pozisyon zenginliği çok yok dense bile bizim topla daha çok oynadığımız kesindir ve gol yollarına kadar da yakın pozisyonda olduğumuz aşikardır. Önceki maçlara göre daha etkin oynadık ama golü erken bulmamız ve rakibimizin de 10 kişi kalması sadece bizim değil rakibimizi de rölanti oynamasına neden oldu. Ama bizim daha çok gol atmamız, daha çok pozisyona girmemiz lazımdı. Bu tarz yakalanmış maçlarda bunları yaparak özgüven sıkıntısını da çözmemiz gerekiyor” diye konuştu.

Haberin Devamı

Maç sırasında sakatlık yaşanmamasından dolayı mutlu oldukların, zorlu Anadolu Üsküdar 1908 Spor maçına tam kadro hazırlanmak istediklerini aktaran Biçer, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Savunmada yaptığımız özel çalışmanın meyvelerini alıyoruz. Gol yemeden atmaya çalışıyoruz. Özgüven eksikliği ve tedirginliği yavaş yavaş aşıyoruz. 3 maçta 5 gol atmış bir takım çok sıkıntılı diyemeyiz ama beklentimiz daha fazlasını yapabilmek. Önemli olan doğaçlama oyun değil, bilerek oynamaktı. Biz elimizden geleni sahada yapmaya çalışıyoruz. Bizim öncelikli işimiz önümüzdeki maçı kazanmaktır. Her maçı alarak sezon sonu neredeyiz onu göreceğiz."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!