Nazilli Belediyesi Hizmetlerine Devam Ediyor

Güncelleme Tarihi:

Nazilli Belediyesi Hizmetlerine Devam Ediyor
Oluşturulma Tarihi: Ekim 30, 2015 19:43

NAZİLLİ BELEDİYESİ HİZMETLERİNE DEVAM EDİYOR

Nazilli Belediyesi Hamzallı Mahallesine yapılacak yeni düğün salonu için mevcut eski düğün salonun yıkımı gerçekleştirildi.
Nazilli Belediyesi tarafında mevcut düğün salonu yerine yenisi inşa edilecek. Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık mahallelere yaptığı rutin ziyaretler sırasın mahalle sakinleri ve mahalle muhtarı Ali Önal’ın mahallesinde bulunan mevcut düğün salonu ile ilgili sıkıntıları hakkında bilgi aldı. Aldığı bilgiler doğrultusunda kullanışsız düğün salonunda yaptırttığı incelemeler sonrasında binanın depreme karşı dayanıksız olduğu tespit edildi. İnceleme sonucu varılan tespit ile yıkımına karar verilen düğün salonu için harekete geçildi.
Hamzallı Mahallesi’ne yeni düğün salonu
Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık Hamzallı mahallesindeki mevcut düğün salonunun bir an önce yıkılarak yerine yenisinin yapılması talimatını vermesi ile Hamzallı mahallesinin eski kullanışsız düğün salonu Nazilli Belediyesi Fen işleri ekiplerince yıkıldı. Yıkım sonrası alanda yapılacak moloz temizleme ve düzenleme çalışmalarının ardından en kısa sürede yapım çalışmalarına başlanacak. Yeni düğün salonu mahalle sakinleri isteği üzerine profil karkaslı ve müştemilatlı bölümlerden oluşacak.
Büyükşehir yasası çıkmadan önce Nazilli Belediyesi olarak Hamzallı Mahallesinde pek çok alt yapı ve üst yapı hizmetleri verdiklerini bu hizmetlerden en önemlilerinden biri olan Devlet karayolundan itibaren Hamzallı Mahallesi merkezine kadar yapılan kilitli parke taşı kaplamalı yol olduğunu hatırlatarak “Diğer mahallelerimiz de dâhil Nazilli Belediyesinden rutin hizmetlerini alan tüm mahallelerimizde özel çalışmalarımızı da yapıyoruz. Bu çalışmalarımızı halkımızdan gelen istek ve taleplerimize göre belirliyoruz. Şu an yıkımı gerçekleştirilen Hamzallı Mahallesindeki mevcut düğün salonu hakkında mahalle sakinlerinin şikâyet ve sıkıntılarını Muhtarımdan öğrenmiştim. Yapılan ön çalışma ile bu eski yapının yıkılması gerektiği belirlendi. Bu yapı şimdi belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince yıkıldı. Önümüzdeki günlerde yapım işlemine başlanarak en kısa sürede Hamzallı Mahallesi sakinlerinin hizmetine sunacağız” dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!