Ege Haberleri

EGE

    Naturla Restoran açıldı

    Mehmet KURT / İZMİR, (DHA)
    02 Temmuz 2015 - 01:32Son Güncelleme : 30 Haziran 2015 - 14:20

    İZMİR’in Bayraklı İlçesi’ndeki Naturla Restoran, Bayraklı Kaymakamı Adem Arslan, Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu ile Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar’ın da katıldığı törenle hizmete girdi.

    Kurdele kesiminin ardından konuşan Asmira inşaat Kurulu Başkanı Hakan Şekerci, Urla’da hobi olarak başladıkları çiftliğin, ilerleyen süreçte ilave edilen seralarla beraber 100 dönümü aşan bir alana ulaştığını söyledi. Şekerci, "Aldığımız İyi Tarım Belgesi ile kendi çiftliğimizde ve seralarımızda yetiştirdiğimiz taze doğal ürünlerimiz ile sağlıklı bir Ege mutfağı oluşturma fikri bizi bu yatırıma itti. Bu amaçla çiftliğimizde küçükbaş ve büyükbaş besi hayvancılığı da yapmaya başladık. Urla ve Ege mutfağının geleneksel zeytinyağlı lezzetlerini usta ellerden İzmir’in yeni iş merkezi Bayraklı’ya taşıma kararı aldık. Özellikle sağlıklı beslenmenin bilincinde olan geniş bir kitleye hitap edebilmeyi hedef olarak belirledik ve şevket-i bostandan Urla güvecine, hünkar beğendiden otlu pide çeşitlerine, balık çorbası ve urla dönerine kadar onlarca çeşidi olan büyük ve detaylı bir mutfak oluşturduk. Oryantal mutfak ağırlıklı bir bölgede tüm dünyanın artık kabul ettiği sağlıklı Akdeniz mutfağını açarak farklı bir iddiayı ortaya koyduğumuzu düşünüyoruz" dedi. Hakan Şekerci, asıl hedeflerinin Naturla markasını hızla bütün İzmir ve Türkiye’ye yaymak olduğunu ifade etti.

    Etiketler:
    

      EN ÇOK OKUNANLAR

        Sayfa Başı