Nasıroğlu'dan Mardin Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Zirek'e ziyaret

Güncelleme Tarihi:

Nasıroğludan Mardin Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Zireke ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Ocak 15, 2015 10:52

- Midyat İlçe Belediye Başkanı Şehmus Nasıroğlu, Mardin Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ahmet Zirek'i makamında ziyaret etti.

Haberin Devamı

MARDİN (AA) - Midyat İlçe Belediye Başkanı Şehmus Nasıroğlu, Mardin Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ahmet Zirek'i makamında ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Büyükşehir Genel Sekreteri Ahmet Zirek, hizmette ideolojinin olmaması gerektiğini söyledi.

Yapılan ziyarete ilişkin memnuniyetlerini belirten Zirek, halka hizmet konusunda siyasal parti ayrımının yapılmaması gerektiğinin altını çizdi.

Zirrek şunları söyledi:

" Belediyeler bir hizmet kurumudur. Halka hizmetin yapılabilmesi için hiçbir siyasal parti gözetilmemeli ve en ucra noktaya da hizmetin ulaşmasını sağlamalıyız. Bizler Nusaybin, Kızıltepe ve diğer ilçeler için yapacağımız çalışmanın aynısını Midyat için de düşünmekteyiz.Midyat'ta yıllardır Kürt, Türk, Süryani, Arap ve Ezidi halkı barış içinde yaşamışlardır. Bunun içinde Midyat halkı bizim için çok önemlidir. Bizler yılardır yaşanan bu çok renkliliği korumak istiyoruz. Bu konuda Midyat belediyesi ile sadece belli başlı çalışmalar değil onlarla beraber yapabileceğimiz birçok çalışma var. İnanın hizmetin ideolojisi düşünülmemelidir. Bizler halka en iyi hizmeti vermek için buraya gelmişiz""

Haberin Devamı

Midyat Belediye Başkanı Nasıroğlu ise, Midyat için yapılacak çalışmalarda her zaman Büyükşehir ile beraber olacaklarını ifade ederek, "Biz belediyeler büyük bir aileyiz. İlişkilerimiz her zaman sağlam olmalıdır. Tüm çalışmalarımız beraber ve ortak olmalıdır" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!