Narlıdere Sağlık İşleri yeni binasında

Güncelleme Tarihi:

Narlıdere Sağlık İşleri yeni binasında
Oluşturulma Tarihi: Mart 31, 2017 15:35

Narlıdere Sağlık İşleri yeni binasında

Haberin Devamı

NARLIDERE Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü'nün vatandaşlara daha modern ve sıhhi bir ortamda hizmet verilebilmesi için hazırlanan yeni hizmet binası, törenle hizmete açıldı.
Narlıdere Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü’nün yeni hizmet binası açılış törenine Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, CHP PM Üyesi Mustafa Moroğlu, CHP Narlıdere İlçe Başkanı Şahin Fırat, Belediye Meclis üyeleri, partililer, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı. Törende konuşan Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, "Narlıdere Belediyemizin hizmet şeması içinde bulunan Sağlık Müdürlüğümüz, kurulduğu 1993 yılından bugüne Yenikale Mahallesi'nde Ali Fuat Çetinkılıç Parkı'nın içinde bulunan belediyemize bağış yapılan binasında hizmet veriyordu. Bina yıllar içinde fiziki olarak fonksiyonlarını yitirdi, ekonomik ömrünü tamamladı ve gelişen ve büyüyen Narlıdere’mizin ihtiyaçlarını çözmek için yetersiz kalmaya başladı. Biz de belediye hizmetleri içinde çok önemli bir yer tutan sağlık hizmetlerinin daha modern bir binada Narlıdere’mize yakışan bir binada gerçekleşmesi için gerekli çalışmaları yaptık. Belediyemize ait olan ve bugün açılışını gerçekleştireceğimiz binamızı hazırladık. Bu binamızda memur arkadaşlarımızın, çalışanlarımızın sağlık işleri ilgili gerekli hizmetler verilecek ve bunun yanı sıra Narlıdere halkının ister sigortası olsun ister olmasın onların sağlık problemleri ile ilgilenilecek ve çözümler üretilecek. Doğumdan ölüme kadar Narlıdere Belediyemiz vatandaşlarımızın emrinde. Bir ölüm halinde de Sağlık İşleri Müdürlüğündeki doktor arkadaşımız defin ve nakil ruhsatının hazırlanması konusunda tam yetkilidir. Narlıdere’de hizmet veren gayri sıhhi müesseselerin denetimlerinin yapılması da bu müdürlüğümüzüm görevlerinden biridir. Bugün hizmete girecek olan Narlıdere Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü’müz halkımızın hak ettiği hizmeti verebilecek kalite olan modern binası ile Narlıdere halkının ihtiyaçlarını karşılayacak" dedi.
CHP Parti Meclisi üyesi Mustafa Moroğlu de Narlıdere Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü hizmet binası yapılmasında ve vatandaşlara hizmet verecek olan personeli teşekkür ederek konuşmasına başladı. Moroğlu "Bu tesisin vatandaşlara hayırlı olmasını diliyorum. Cumhuriyete her zaman sahip çıkacağından emin olduğum siz değerli Narlıderelerle bu açılışta bulunmak çok güzel. Ama önümüzdeki süreç ile ilgili hepimizin bir güç birliği yapmamız lazım. Zor günlerden geçiyoruz. Metropollerde yaratılmak istenen algının tam tersine Anadolu hem yapılan haksızlıklar nedeniyle hem de ülkenin yönetimini tek adama teslim etmemek için kenetlenmiş durumda. Ülkenin dört bir yanında bulunan arkadaşlarımızla konuştuğumuzda her şeyin bizden beklendiğini öğreniyoruz. Her şey CHP’den bekleniyor. Ege’den beklenti çok yüksek. Ege’de yaşayanların İzmir’den beklentisi çok yüksek. Hepimizin beklentisi de morali de yüksek. O yüzden bu iş olacak arkadaşlar. İdeolojisi, etnik kimliği ne olursa olsun Cumhuriyete sahip çıkmak için herkes gereken iradeyi gösterecek" dedi.
Narlıdere Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü Narlı Mahallesinde Coşkun Sokak No:4a adresindeki yeni binasında 1 Nisan’dan itibaren hizmet verecek. Belediye çalışanlarının, memurların, Emekli Sandığı'na bağlı hastaların, yoksul hastaların, işe girecek olanların, sporcuların muayenesi, pansuman ve enjeksiyonları ile vatandaşın cenaze ve defin işlemleri, esnaf denetimleri ve periyodik sağlık muayenelerini gerçekleştiren Sağlık İşleri Müdürlüğü Narlıderelilere daha çağdaş hizmet verebilmek için taşındığı binası engelli girişine uygun olarak düzenlendi. Binada 1 doktor odası, 1 hemşire odası, hasta bekleme salonu, 1 personel odası, modern mutfak, iş güvenliği uzmanı odası, engelli tuvaleti, hizmet binası bulunuyor.
İZMİR, (DHA)
FOTOĞRAF

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!