Narlıdere Belediyesi’nde toplu sözleşme sevinci

Güncelleme Tarihi:

Narlıdere Belediyesi’nde toplu sözleşme sevinci
Oluşturulma Tarihi: Mart 15, 2018 16:53

Narlıdere Belediyesi’nde toplu sözleşme sevinci

Haberin Devamı

NARLIDERE Belediyesi ile Belediye İş İzmir 2 No'lu Şube ile arasında, 154 işçiyi kapsayan 2018-2020 yılı toplu iş sözleşmesi imzalandı.

Narlıdere Belediyesinin 154 işçine yönelik iyileştirmeleri kapsayan toplu sözleşme için Narlıdere Atatürk Kültür Merkezi düğün salonunda imza töreni düzenlendi. İmza törenine Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, Belediye-İş Sendikası İzmir 2 No’lu Şube Başkanı Metin Şanlı, CHP Narlıdere İlçe Başkanı Şahin Fırat, CHP İzmir İl yönetiminden Çetin Özdemir, Hacer Taş, Ulaş Gül, Volkan Gürboğa ile Narlıdere Belediye meclis üyeleri, mahalle muhtarları, Narlıdere Belediyesi çalışanları katıldı.

Gururla ve onurla söylediğimiz İstiklal Marşımız tartışılamamaz

Törende konuşan Başkanı Batur, yüzde 22’ye varan iyileştirme oranı ve sosyal haklarda yüzde 15 artış ile İzmir’de en iyi artışı uygulamaya çalıştıklarını söyledi. 2019'un seçim yılı olduğunu ve Türkiye için büyük önem taşıdığını vurgulayan Batur, "Hepimizin çocuklarımızın, torunlarımızın, ülkemizin geleceği için tek yapmamız gereken inanarak, azmederek hiç durmadan çalışmak. Özellikle bugün bu salonu dolduran emekçi kardeşlerimize bir kez daha minnettarlığımı belirtmek istiyorum. İstediğimiz kadar masa üstünde planlıyalım eğer işçi kardeşlerimiz mahallede, sokakta bunu en iyi şekilde uygulmazsa, tüm güçleriyle Narlıderemizi temiz, yeşil ve güzel bir hale getirmek için çaba göstermezse yaptıklarımızın hiç bir önemi kalmaz ve bir netice alamayız. Bu yüzden en büyük görev siz değerli emekçi kardeşlerime düşüyor. Geçmişte olduğu gibi bundan sonra da bana bu desteği vereceğinizden şüphem yok ve bu yüzden toplu sözleşme ile alacağınız zamlar ananızın ak sütü gibi helal olsun" dedi. Taşeron işçilerin belediye şirketlerine aktrılması ile ilgili çalışmaların da sürdüğünü söyledi.

Belediye-İş Sendikası İzmir 2 No’lu Şube Başkanı Metin Şanlı da "Taşeron yasası daha çok kafa karışıklığı daha çok mağdur üretmiştir. Taşeron yasası mağduru olan işçi ve emekçi kardeşlerimize ne olacağını merakla bekliyoruz. Biz sendikalar ve emekçi kardeşlerimiz ile birlikte 2019’da daha çok çalışıp tek adam rejimine hayır diyerek sandıklarımıza ve oylarımıza sahip çıkacağız. Bugün imzaladğımız toplu iş sözleşmemiz hayırlı uğurlu olsun" dedi.

İZMİR, (DHA)

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!