Narkotik Şube’de Tarkan şarkıları

Güncelleme Tarihi:

Narkotik Şube’de Tarkan şarkıları
Oluşturulma Tarihi: Şubat 28, 2010 00:00

Uyuşturucu kullandığı gerekçesiyle gözaltına alınan megastar Tarkan, Narkotik Şube’ye getirildiği dakikalarda bir sürprizle karşılaştı. Bazı polislerin bilgisayarlarında yüksek sesle şarkılarını dinlediğini gören Tarkan, polislere tebessüm etti.

Haberin Devamı

GÖZALTINDAKİ TARKAN'A BİR VALİZ EŞYA GELDİ

TARKAN'IN EVİNE NARKOTİK BASKINI / WEB TV 

VALİ GÜLER'DEN TARKAN AÇIKLAMASI / WEB TV    

TARKAN BU EVDE GÖZALTINA ALINDI / FOTO-GALERİ    

ÜNLÜLER EN ÇOK KOKAİN YÜZÜNDEN CEZAEVİNE GİRDİ- Foto-galeri

ÜNLÜLERİN BİTMEYEN KABUSU UYUŞTURUCU- Foto-galeri

ÜNLÜ AKTÖRÜN KARİYERİNİ DE UYUŞTURUCU BİTİRDİ- Foto-galeri      

GEÇEN perşembe gece yarısı 23.30’da Beykoz Ömerli’deki çiftlik evinde gözaltına alınan ve evinde 12.5 gram esrar bulunan Tarkan, kapıdan içeri girdiğinde Narkotik Şube’nin bilgisayarlarında şarkıları yankılanıyordu. Bazı polisler çalışma odalarının bilgisayarlarında yüksek sesle Tarkan dinliyordu. Şaşkınlık yaşayan Tarkan, polislere tebessüm etti ve polislerin dinlenme odasına alındı.
 ,
Tedavi olacağım            

Tarkan Tevetoğlu, narkotik dedektifleriyle sohbeti sırasında uyuşturucuyu bırakmak için tedavi olacağını belirtti. Tarkan, “Esrarı kimden aldın?” sorusuna, “Esrar benim değil, şoförümün. Ben kokain kullanıyorum” yanıtını verdi. Polisler Tarkan’a uyuşturucunun zararlarıyla ilgili bilgi verdi, tedavi olursa uyuşturucuyu bırakabileceğini anlattı. Tarkan da “Uyuşturucu kullandığım için pişmanım. Tedavi olarak bırakmak istiyorum. Uyuşturucudan kurtulmak istiyorum” dedi.

Sekiz saat ifade verdi

Altı aylık telefon ve fiziki takipte uyuşturucu kullandığı belirlenen Tarkan’ın, ifadesi önceki akşam alınmaya başlandı. Zaman zaman çay ve kahve molasının verildiği ifade yaklaşık sekiz saat sürdü. Tarkan’la ilgili suçlamanın, diğer dokuz kişinin ifadesinin alınmasından sonra netlik kazanacağı belirtildi.

General muamelesi devam etti

Tarkan, Narkotik Şube’deki ikinci gecesini de Balyoz Operasyonu’nda gözaltına alınan emekli generaller gibi polis dinlenme odasında başında bir polis memuruyla geçirdi. Üzerindeki kıyafetleri ağabeyi Hakan Tevetoğlu’nun getirdiği kıyafetlerle değiştirdi. Akşam yemeğinde pizza yedi. Sabah peynir, zeytin, reçel ve çaydan oluşan kahvaltısını yaptı. Kahvaltıdan sonra kahve ikram edildi. Dün sabah erken saatlerde emniyetten gizlice çıkarılarak sağlık kontrolünden geçirildi. Tarkan ve diğer dokuz kişinin, pazartesi günü İstanbul Cumhuriyet Savcılığı’na sevk edilmesi bekleniyor.

Haberin Devamı

Alman basını haberi böyle verdi

Haberin Devamı

Dünya yıldızı gözaltında

Ünlü yıldız Tarkan, Alman gazetelerine de haber oldu. Almanya’nın en çok satan gazetesi Bild, gözaltı haberini “Türk polisi dünya yıldızını gözaltına aldı” başlığı ile verdi. Alman Süddeutsche Zeitung Gazetesi, “Tarkan’a suçlama” başlığı ile verdiği haberinde, “Tarkan Türkiye’nin en ünlü müzisyeni” yorumunu yaptı. Spiegel Online ise, “İstanbul’da düzenlenen geniş çaplı uyuşturucu baskınında tanınmış Türk pop sanatçısı Tarkan gözaltına alındı. Tarkan, uyuşturucudan yakalanan ilk Türk müzisyeni değil” bilgisine yer verdi.FRANKFURT

Narkotik Şube’de Tarkan şarkıları
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!