Narkotik Eğitim Tırı’na gençlerden yoğun ilgi

Güncelleme Tarihi:

Narkotik Eğitim Tırı’na gençlerden yoğun ilgi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 04, 2017 15:15

Narkotik Eğitim Tırı’na gençlerden yoğun ilgi

Haberin Devamı


Ali KADI/ NİĞDE,(DHA)-İSTANBUL Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nün uyuşturucuyla mücadele kapsamında hazırladığı Narkotik Eğitim Tırı Niğde'ye geldi.
Narkotik Eğitim Tırı'nın içerisinde özel olarak oluşturulan 40 metrekarelik modern eğitim salonuna konulan 12 dokunmatik ekranda uyuşturucu maddenin insan vücudundaki etkileri ayrıntılı bir şekilde anlatıldı. Halkın yoğun ilgi gösterdiği tırda görevli narkotik uzmanı polisler uyuşturucuyla mücadele ve korunma yolları gibi konularda gençlere, ailelere ve vatandaşlara bilgiler verdi.  
Ömer Halisdemir Meydanı'nın da bulunan TIR'ı gezen Niğde Emniyet Müdürü Salim Cebeloğlu da gelerek bilgi aldı. Niğde Kaçakçılık ve Organize Müdürü Arif Pehlivan, "İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Şube Müdürlüğünün uyuşturucu maddenin zararları, kullanıcılara vermiş olduğu etkiler konulu hazırlanmış olduğu bir proje var. Bu proje kapsamında bir eğitim tırı hazırlandı. Uyuşturucunun vücuda verdiği zararları anlatan görseller hazırlandı"dedi.
İstanbul Narkotik Suçlarla Mücadele Müdürlüğü Narkotik Uzmanı Mehmet Özgür Zobar ise Tır hakkında bilgi verdi.

FOTOĞRAFLI-GÖRÜNTÜ

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!