Narko-Mobil Whatsapp ihbar hattı kuruldu

Güncelleme Tarihi:

Narko-Mobil Whatsapp ihbar hattı kuruldu
Oluşturulma Tarihi: Aralık 02, 2017 13:09

Narko-Mobil Whatsapp ihbar hattı kuruldu

Haberin Devamı

GAZİANTEP,(DHA)- GAZİANTEP'te, İl Emniyet Müdürlüğü bünyesinde Narko-Mobil Projesi kapsamında Narko Mobil Whatsapp İhbar Hattı kuruldu.
İl Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada başlatılan proje kapsamında vatandaşların uyuşturucuyla ilgili Whatsapp ihbarlarını '05521552727' numaralı telefon numarasına yapabilecekleri belirtildi. Açıklamada, şöyle denildi:
"Bu proje ile; gelişen teknoloji ve internet kullanımının yaygınlığına devlet kurumlarının da ayak uydurması, toplumda kendine önemli bir yer edinmiş olan sosyal medya ve anlık mesajlaşma uygulamalarının her alanda etkin şekilde kullanılarak narkotik suçlarında daha etkin mücadele etmek amaçlanmaktadır. Beklenen hedefte vatandaşlarımız karıştıkları narkotik konulu bilgiler gerek video, gerek fotoğraf gerekse mesaj olarak Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'ne doğrudan aktarabileceklerdir. 15 Kasım 2017 tarihli Gaziantep Valilik Makamı'nın oluru ile 05521552727 nolu Narko-Mobil Whatsapp İhbar Hattı faaliyete geçirilmiştir. Kurulan Narko-Mobil İhbar Hattı ile ilgili ilimizde vatandaşlarımızın bilgilendirmesi için bastırılan afiş ve il broşürleri, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'ne bağlı  Narko-Tim’ler ve Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü'ne bağlı görevlilerimizce de dağıtıma başlanmıştır."
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!