Napoli'de son durum! Ali Ece yazdı...

Güncelleme Tarihi:

Napolide son durum Ali Ece yazdı...
Oluşturulma Tarihi: Ekim 19, 2016 19:22

Hürriyet yazarı Ali Ece, Şampiyonlar Ligi'ndeki Napoli-Beşiktaş maçı öncesi izlenimlerini anlattı.

Haberin Devamı

Beşiktaş'ın Napoli ile oynayacağı maç için Napoli şehrine giden Hürriyet yazarı Ali Ece, kentteki atmosferi anlattı. 

Siyah beyazlı kulübün efsanelerinden İlhan Mansız'ın, "Forvette de Cenk Tosun mu, Aboubakar mı?" sorusuna, "Aboubakar" cevabını verdiğini ifade eden Ece'nin maç öncesi görüşleri şöyle:

'ULTRA PUSUCU'LAR!"
"Napoli'nin stadı bizim takımlardan birinde olsaydı, UEFA içinde briç bile oynamaya izin vermezdi. İtalyan taraftarlar "Ultra"yız diye hava atıyorlar ama şu ana kadar sadece 1 kişiye 10 kişi saldırırken "ultra pusu"culuklarını gördük.

Dün gece ve bu sabah kemerlerle saldıranlar hep İtalyanlar ancak İtalyanların değil bizim taraftarların kemerlerini çıkarttırıp öyle stada alıyorlar.

Stadın tek güzel tarafı zemininin mükemmele yakın olması.

Haberin Devamı

İtalyan meslektaşlar, Roma maçında ıslıklanan Gabbiadini yerine Mertens'in sahte 9 olarak başlayacağını ileri sürüyorlar. 

İLHAN MANSIZ 'ABOUBAKAR'I SEÇTİ
Beşiktaş'ta santrforda kim başlamalı sorusunu ise beraber yayın yaptığım İlhan Mansız'a sordum. İlhan Mansız, Napoli stoperi Koulibaly'nin geriden Popescu-Lucio'vari oyun kurma özelliğine karşılık olarak hücum pres ve fizik mücadele konusunda Cenk'ten daha iyi olan Aboubakar'ın başlaması gerektiğini söyledi. 

Eğer İlhan'ın dediği gibi Aboubakar ilk 11'de başlar bir de puan ya da puanları getiren golü atarsa daha önce atamadığı pozisyonları bile unutturabilir."  

BAKMADAN GEÇME!