Nani İstanbul'u salladı!

Güncelleme Tarihi:

Nani İstanbulu salladı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 06, 2015 01:56

Ve Nani İstanbul'da... Fenerbahçe'nin Portekizli yıldızını karşılamak için Sabiha Gökçen Havalimanı'na akın eden sarı lacivertli taraftarlar renkli görüntüler oluşturdu.

Haberin Devamı

Fenerbahçe’nin yeni transferi Nani dün gece İstanbul’a ayak basarken, sarı lacivertli taraftarlar Sabiha Gökçen Havaalanı’nı adeta bayram yerine çevirdi.

Özel jetle geldiği İstanbul'da olağanüstü sevgi gösterileriyle karşılanan Portekizli futbolcu, ayağının tozuyla FB TV’ye açıklamalarda bulundu. Çok mutlu olduğunu söyleyen Nani, “Fenerbahçe benim tekrar kendimi göstermem için yeni bir fırsat. Buradaki taraftar coşkusunu uçaktan indiğim andan itibaren gördüm ve en yakın zamanda onlara kendimi göstermek istiyorum” dedi.

MUHTEŞEM KARŞILAMANIN EN GÜZEL FOTOĞRAFLARI


"FENERBAHÇE'Yİ İYİ TANIYORUM"
Sarı lacivertli takımda Meireles ve Bruno Alves gibi Portekizli oyuncuların bulunduğunun hatırlatılması üzerine ise 28 yaşındaki futbolcu, “Fenerbahçe’yi iyi tanıyorum. Her zaman bildiğim bir takımdı. Daha önceden de onları yakından takip ediyordum. Hedefleri olan bir takım olduğunu biliyorum. Bruno Alves ve Meireles gibi milli takımdan tanıdığım oyuncularla beraber olacağım. Kendimi aile arasında hissedeceğim. Umarım takım arkadaşlarımla da en kısa sürede hızlı bir uyum yakalarız” cevabını verdi.

Haberin Devamı

Nani, bu akşam saat 18.00'de Şükrü Saracoğlu Stadı'nda taraftara açık olarak düzenlenecek törende imza atacak.

Nani İstanbulu salladı
AÇIKLANDI... NANI İMZAYI NE ZAMAN VE NEREDE ATACAK?





Nani İstanbulu salladı
NANI SAĞLIK KONTROLÜNDEN GEÇTİ

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!