Namusumuzla oynuyorlar

Güncelleme Tarihi:

Namusumuzla oynuyorlar
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 20, 2011 01:00

Sinema oyuncusu Ahu Tuğba’nın kızı Anjelik, geçtiğimiz 26 Nisan’da erkek arkadaşı Ramiz Akdağ ile ailesinden dayak yediği iddiasıyla karakola giderek şikayetçi olmuştu.

Haberin Devamı

Seda Sayan da ertesi gün Tuğba ile kızını televizyon programına çıkardı. Programa bağlanan Esra Poçar, “Anjelik, erkek arkadaşı Ramiz askere gidince onun kuzeniyle flört etti” iddiasında bulundu.

Bu sözlere sert tepki gösteren Tuğba’nın yanıtı ise “Anjelik 1 senedir yurtdışındaydı. Allah senin dilini tutsun yalancı kadın” oldu. Anjelik de tepkisini, “Ramiz, Volkan ile samimiyim diye kıskanıyor, iftira atıyor” sözleriyle gösterdi. Ancak kavga burada bitmedi. Poçar, soluğu Sarıyer Cumhuriyet Savcılığı’nda alarak, Tuğba ile Sayan’dan şikayetçi oldu. Poçar, Tuğba’nın kendisine, “Dilin tutulsun, alın şu o.... yayından” diyerek hakaret ettiğini savundu.

Ahu Tuğba ise dün, kızı ile ifade vermeye gitti. Yarım saat adliyede kalan Tuğba, “Dayağı yiyen biziz, mağdur durumda olan onlar. Ben, kendisine ‘o...u’ desem kanal kapanır. İffetimizle, namusumuzla oynanıyor, biz ‘şüpheli’ oluyoruz. Program CD’leri incelenirse zaten her şey ortaya çıkacak” dedi. (Vatan)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!