Naksan Holding Ailesi Piknikte Stres Attı

Güncelleme Tarihi:

Naksan Holding Ailesi Piknikte Stres Attı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 07, 2015 10:30

NAKSAN HOLDİNG ÇALIŞANLARI VE AİLELERİ, 6. GELENEKSEL PİKNİK ŞÖLENİ’NDE BİR ARAYA GELDİ.

Naksan Holding çalışanları ve aileleri, 6. Geleneksel Piknik Şöleni’nde bir araya geldi.
Türkiye’nin önde gelen sanayi kuruluşlarından Naksan Holding, çalışanları arasındaki birlik ve beraberlik duygularını kaynaştırmak amacıyla düzenlediği geleneksel piknik şöleninin bu yıl altıncısını düzenledi. Üç gün süren ve 10 bin kişinin katıldığı geleneksel piknik şöleninde Naksan Holding ailesi hoşça vakit geçirerek, güneşin tadını çıkardı.
“SOSYAL AKTİVİTELER ÇOK ÖNEMLİ”
Geleneksel piknik şöleninin yanı sıra yapılan organizasyonların personeller üzerinde önemli bir motivasyon oluşturduğunu ifade eden Naksan Plastik Yönetim Kurulu Başkanı Osman Nakıboğlu, "Personellerimizin memnuniyeti bizler için çok önemlidir. Naksan Holding olarak sürekli hale getirdiğimiz sosyal faaliyetlerimiz ve organizasyonlarla hem çalışanlarımız hem de bizler yoğun iş stresinden, bir sure koparak enerjimizi depoluyoruz. Bu gibi organizasyonlar çalışanlar arasındaki bağı daha da güçlendiriyor" dedi.
“ÇALIŞANLARIMIZ BİZLER İÇİN ÖNEMLİ”
Kurulduğunda bir kaç işçiyle yola başladıklarını söyleyen Nakıboğlu, "Çalışanlarımızın büyük destek ve gayretleriyle bu gün Türkiye’nin ve dünyanın sayılı kurumları arasında yerimizi aldık. Her çalışanımız bizler için çok kıymetlidir” İfadelerini kullandı.
"İŞİNİZİ SEVEREK YAPIN"
Naksan Plastik Yönetim Kurulu Başkanı Osman Nakıboğlu, "Personellerimiz ile biz büyük bir aileyiz. Hep birlikte mücadele ederek bugünlere geldik. İnsanoğlu kendisine belirli hedefler koyarak yola başlamalıdır. Biz işimizin başında durarak ve işimizi severek büyüdük. Sizler de işinizi severek yaptığınızda geleceğin patronu olabilirsiniz. İşinizi severek yaparsanız başarı ve mutluluk kendiliğinden gelecektir" şeklinde konuştu.
ÖDÜL VERİLDİ
Naksan Holding bünyesinde görev yapan 20. ve 15. yılını tamamlamış personellere ödülleri Naksan Plastik Yönetim Kurulu Başkanı Osman Nakıboğlu tarafından törenle verildi. Piknik kapsamında çocuklara ve personellere yönelik eğlenceler düzenlenirken pikniğe katılanlar arasında yapılan çekilişle her gün üç kişiye hediye çeki verildi. Piknik alanında oluşturulan oyun alanlarında, çocuklar doyasıya eğlenirken, büyükler de sumo güreşi, futbol, halat çekme ve yetenek yarışmalarında ter döktü. Birbirinden çekişmeli geçen yarışmalarda çalışanlar ve aileleri çeşitli hediyelerle ödüllendirildi. 3 gün süren animasyon gösterileri pikniğe renk kattı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!