Nakıboğlu’ndan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı

Güncelleme Tarihi:

Nakıboğlu’ndan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 28, 2015 15:16

NAKIBOĞLU’NDAN 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI

Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Cahit Nakıboğlu, Cumhuriyet’in 92’inci yıl dönümü nedeniyle yayımladığı mesajda, Cumhuriyetin bağımsızlık destanı olduğunu kaydetti.
Nakıboğlu mesajında, Cumhuriyetin ilanıyla birlikte egemenliğin kayıtsız şartsız millete verildiğini belirterek, “Bugün kuruluşunun 92. yıl dönümünü kutladığımız Cumhuriyet, şanlı tarihimizdeki yeniden dirilişin adıdır. Milletimizin ortak iradesi ve büyük bir iman gücü ile mücadele ederek kazandığı bir bağımsızlık ve özgürlük zaferidir. Bizlere miras bırakılan Cumhuriyeti yaşatmak ve yüceltmek en büyük vazifemizdir” dedi.
Nakıboğlu ,“Ülkemizin aydınlık geleceği için bugün her günkünden daha fazla birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var. Daha çok üretmek, kazanmak, paylaşmak, zenginleşmek ve gelişmek zorundayız. Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün hedeflediği, ‘muasır medeniyet seviyesine’ ulaşmak için, OSB ailesi olarak ekonomiye katkılarımızı ve istihdam sağlamadaki sorumluluklarımızı yerine getirmede büyük çaba gösteriyoruz ve göstermeye de devam edeceğiz. Milletimizin canı pahasına, büyük fedakarlıklarla kurduğu cumhuriyeti sonsuza dek yaşatmak hepimizin en önemli sorumluluğudur. Bu duygularla başta Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Atatürk olmak üzere tüm şehit ve gazilerimizi sonsuz şükran duygularıyla anıyor, halkımızın Cumhuriyet Bayramı’nı kutluyorum" diye konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!