Naim Bey’in nargile keyfi

The Ritz Carlton Otel’in altındaki Tolga Atalay’ın sahibi olduğu Frederic’s Restaurant, son günlerin en popüler mekanlarından...

Rüksan-Mehmet Ürgüplü çifti de geçtiğimiz akşam dostları için burada bir davet verdi. Yemeklerden ve sunumlardan çok memnun kalan davetli grubu arasındaki en keyifli isimse mimar Naim Arnas’tı... Eşi Güler Hanım bir köşede Neslihan Taki’yle sohbet ederken, Naim Bey de uzun uzun nargilesini tüttürüp keyif yaptı.

New York’a gittiler

Melissa Mızraklı ile sevgilisi Umut Elçioğlu, geçtiğimiz gün New York’a uçtu. Bu arada yeni yılı arkadaşı Nihat Odabaşı ile Aspen’de karşılayan Melissa’nın annesi Esin Maraşlıoğlu da onlardan hemen önce New York’a geçmişti. Kızıyla orada buluşan Maraşlıoğlu, onun sevgilisini yanında getirmesine ve bayramı birlikte geçirecek olmalarına çok sevinmiş duyduğuma göre...

Başkanla görüşme

Kısa adı POPSAV olan Popüler Müzik Sanatı Vakfı’nın yönetici ve üyelerinden oluşan bir grup sanatçı, Beşiktaş’ı İstanbul’un kültür sanat merkezi haline getirmeye yönelik çalışmalarıyla dikkat çeken Beşiktaş Belediye Başkanı İsmail Ünal’ı makamında ziyaret etti. Aralarında Hakan Peker, Nükhet Duru, Ünal Uzun ve Erol Evgin gibi isimlerin de yer aldığı sanatçı grubunun sorunlarını anlattıkları toplantıda, Beşiktaş Belediyesi ile POPSAV arasında ileriye dönük işbirliği imkanları da görüşüldü.

Tatil uzadı

Türkan-Zeki Küçükberber çifti yeni yılı Uludağ’da karşılamıştı. Eşi Türkan Hanım’la birlikte Uludağ’da ilk karın ve kayağın tadını çıkartan Zeki Küçükberber, dostları Özer-Tansu Çiller çiftiyle de orada buluşmuştu. Yılbaşı kutlamalarının ardından Çiller ailesi İstanbul’a döndü, Küçükberber çifti ise bayram tatilini de geçirmek üzere Uludağ’da kaldı.

Üç ay önce evlendiler boşanıyorlar

Üç ay önce evlenen işletmeci Göksel Sunter ile şair-oyuncu Eylül Deniz boşanıyor. Geçtiğimiz yıl ekim ayında The Ritz Carlton Otel’de Semra Özal ve Kadir İnanır’ın nikah şahitliklerini yaptıkları düğün töreniyle hayatlarını birleştiren Deniz ve Sunter, çözemediklerini belirttikleri anlaşmazlıklar nedeni ile boşanma kararı aldılar. İkili, bu kararın her ikisi için de en doğrusu olacağına inandıklarını söyledi.
Yazarın Tüm Yazıları