MYO'da KOSGEB semineri

Güncelleme Tarihi:

MYOda KOSGEB semineri
Oluşturulma Tarihi: Nisan 26, 2017 11:46

MYO'da KOSGEB semineri

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - AKDENİZ Üniversitesi Kumluca Meslek Yüksekokulu (MYO) tarafından düzenlenen 'Sektörel Bazda KOSGEB Desteklerinin Batı Antalya'ya Yansımaları' konulu seminer gerçekleştirildi.

Kumluca MYO'da düzenlenen seminere öğretim elemanları ve öğrenciler yoğun katıklım gösterdi. Seminere, Kumluca Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Murat H. Günay, KUTSO Genel Sekreteri Mesut Bakar ve KOSGEB Kumluca Temsilcisi Recep Kösek konuşmacı olarak katıldı. KUTSO Başkanı Günay yaptığı konuşmada, Kumluca örneğinden yola çıkarak bölgenin kalkınması için yapılması gerekenleri anlattı. Başkan Günay, "Batı Antalya'nın en güçlü sivil toplum örgütü olarak bölgede kalkınmaya yönelik yeni projeler üretmeye devam ediyoruz. Bu yolda çok fazla mesafe kaydettik" dedi.

KUTSO'nun çalışma prensiplerini ve üyelerine sunduğu hizmetler hakkında bilgi veren Genel Sekreter Bakar da, bölgede yaşayan vatandaşlara projelerini hayata geçirmek adına gereken her türlü desteği vermeye hazır olduklarını ifade etti.

KOSGEB Kumluca temsilcisi Recep Kösek ise katılımcılara bir örnek proje üzerinden hareketle KOSGEB'in sağlamış olduğu hibe ve kredi konularını anlattı. Kösek, hibe ve kredilerden istifade etmek isteyen kişilerin üç aşamadan oluşan bir yol izlemeleri gerektiğini belirterek, "Bunlardan birincisi uygulamalı girişimcilik eğitiminin alınması, ikincisi iş planının hazırlanması ve sunumu, üçüncüsü ise vergi kaydının yaptırılması gerekliliğidir" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!