Myhre’de mutlu son

Güncelleme Tarihi:

Myhre’de mutlu son
Oluşturulma Tarihi: Kasım 06, 2001 02:10

Norveçli kaleci transferi için ‘‘1 milyon dolar istiyoruz’’ diyen Everton yöneticileriyle görüştü. ‘‘Bu parada ısrar ederseniz sizi FIFA'ya şikayet edeceğim’’ dedi. İngilizler de 300 bin dolara transfere tamam dedi.

TOPLANTI YAPILDI

Beşiktaş'ta kaleci sorunu çözümlendi. Geçen hafta İstanbul'a gelen ve yöneticilerle görüşen Norveçli kaleci Myhre, imza atacağı zaman Everton Kulübü'nün bonservis ücreti olarak 1 milyon dolar istemesi üzerine anlaşma sağlanamamıştı. Bu beklenmedik pürüz sonrası milli kaleci İngiltere'ye geri dönmüştü. Tecrübeli file bekçisi dün Evertonlı yöneticilerle masaya oturdu.

FAKS GEÇİLECEK

Myhre, ‘‘1 milyon dolar bonservis ücretinde ısrar ederseniz, bunu sizin yanınıza koymam. FIFA'ya şikayet ederim’’ dedi. Norveçli kalecinin bu ısrarcı tutumu sonrası Everton Kulübü, daha önce belirlenen 300 bin dolar karşılığında transfere onay verdi. İngiliz kulübü bugün saat 14.00'de Beşiktaş Kulübü'ne sözleşmeyle ilgili bir faks geçecek.

Ronaldo 15 gün yok

Beşiktaş'ın Brezilyalı defans oyuncusu Ronaldo'nun sağ üst baldırındaki sakatlığı nedeniyle dün Mr'ı çekildi. Yıldız oyuncunun Antalyaspor maçına kadar iyileştirilmesi için çalışmalar başladı. Ülkesine gitmek isteyen ancak izin alamayan Ronaldo'nun 1 hafta süre ile fizik tedavisi göreceği açıklandı.

En kötü Beşiktaş

Lig'de bu sezon istikrarsız bir grafik çizen Beşiktaş, tarihinin en kötü günlerini yaşıyor. Siyah beyazlılar, 11. hafta sonunda ligde topladığı 18 puanla 5. sırada yer alırken, son 15 sezondaki en kötü performansını sergiledi. Beşiktaş, 11. haftalar itibariyle ligde 3 puanlı sisteme geçilen 1987-88 sezonundan bu yana, böylesine kötü bir sezon geçirmemişti.

Tolga ısrarı

Beşiktaş, G.Saray’ında peşinde olduğu G.Birliğili Tolga'dan vazgeçmiyor. İletişim Komitesi Başkanı Mete Düren, UEFA kuralları gereği Tolga ile bugüne dek resmi bir anlaşma yapmadıklarını belirterek, ‘‘Bu futbolcu ile G.Birliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav'ın da izniyle sözlü olarak 3.5 yıllık bir ön anlaşma yapmıştık’’ dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!