Müzisyen Rita Ora dolandırıldı

Güncelleme Tarihi:

Müzisyen Rita Ora dolandırıldı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 21, 2016 17:07

Şarkıcı Rita Ora, muhasebecisi tarafından dolandırıldı ve 10 milyon lira değerinde servetini kaybetti.

Haberin Devamı

Muhasebecinin, Rita Ora’nın yaptığı yatırımlar da dahil olmak üzere birçok kişiyi 20 milyon sterlin değerinde dolandırdığı iddia edildi. Muhasebecinin, şarkıcının hesaplarını gizlice başka bir hesaba sızdırdığı ve bu sebeple para kaybı yaşadığı öğrenildi.

İddiaya göre muhasebeci son dönemlerde lüks otomobiller satın almasıyla dikkat çekti. Komşuları, muhasebecinin kısa sürede Audi Q5 ve Mercedes-Benz otomobiller ile 85 bin TL değerinde Rolex marka saat aldığını öne sürdü.

POLİS TAKİBE ALDI

Müzisyen Rita Ora dolandırıldı

Parayı internetten kumar oynayarak kazandığını söyleyen muhasebecinin harcamaları polisin de ilgisini çekti. Mütevazı kazancı olan muhasebecinin dokuz aydır yaptığı harcamalar polis tarafından takibe alındı.

Haberin Devamı

Polis, muhasebecinin satın aldığı İngiltere’nin güneydoğusundaki yaklaşık 4 milyon TL değerindeki beş yatak odalı evi de incelemeye aldı.

Müzisyen Rita Ora dolandırıldı

Birçok kişiyi ve şirketi dolandırdığı düşünülen şüphelinin kurbanları arasında Rita Ora da var. Ünlü şarkıcının avukatı Graham Shear de Ora’nın soruşturmaya dahil olduğunu doğruladı.

Polis, 35 yaşındaki muhasebecinin tutuklandığını ve hakkında soruşturma açıldığını söyledi.

BAKMADAN GEÇME!