Müzisyen Kaan Boşnak gözaltına alındı

Güncelleme Tarihi:

Müzisyen Kaan Boşnak gözaltına alındı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 14, 2017 11:20

Alternatif rock grubu Yüzyüzeyken Konuşuruz elemanlarından Kaan Boşnak ve Fono Müzik arasında bir süredir süregelen anlaşmazlık yeniden yargıya taşındı. Genç müzisyen Boşnak, bu sabah gözaltına alındı. Avukat Sedef Erken'e göre Boşnak, bağlı bulunduğu plak şirketi Fono Müzik'in tehdit şikayeti nedeniyle gözaltına alındı.

Haberin Devamı

Avukat Sedef Erken kişisel hesabı ve gruba ait Facebook hesabında gözaltı kararını şöyle paylaştı. Hürriyet.com.tr'ye açıklama yapan Erken, 'Plak şirketi bir kelepçe takmıştı. Biz hukuki girişimle grubu bu kelepçeden kurtardık. Ancak şimdi Fono Müzik başka bir kelepçe daha takmaya çalışıyor. Bundan da kurtulacağız' dedi. Erken, Yüzyüzeyken Konuşuruz grubunun diğer elemanı ..'nın bu konuda konuşmak istemeyeceğini de paylaştı. 

Müzisyen Kaan Boşnak gözaltına alındı

Müvekkilim Kaan Boşnak bir süredir hukuki sorunlar yaşadığı Fono Müzik şirketinin tehdit şikayeti sebebiyle konser için gittiği Bandırma'da sabah 05.30'da gözaltına alınmıştır. İfadesinin alınıp serbest bırakılmasını bekliyoruz. Kelepçe sözleşmeleri hukuk yoluyla geçersiz kılınanlar şimdi de başka yollar deniyor. Konuyla ilgili hukuki takip tarafımdan gerçekleştirilmektedir.  Bu açıklama müvekkilim Kaan Boşnak'ın isteği üzerine yapılmıştır.

 

 

BAKMADAN GEÇME!