Müzikal Haberler

Güncelleme Tarihi:

Müzikal Haberler
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 21, 2007 00:00

AYÇA TEKİNDOR’DAN SÜRPRİZ COVER’LAR "Buraları Yıkılıyoo" şarkısıyla dikkat çeken Ayça Tekindor, yeni albümünde cover destekli karşımıza çıkıyor. Stardium’dan önümüzdeki günlerde yayınlanacak albümde, yeni şarkıların yanı sıra Sezen Aksu’nun Yalancı Dünya, Orhan Gencebay’ın Hey Gidi Dünya ve Barış Manço’nun Süleyman şarkılarını da söyledi. Ciddiyete Davet adı verilen albümün çıkış şarkısı Hey Gidi Dünya olacak.

EFSUN KENDİ KLİBİNİ KENDİ ÇEKTİ Müzik sektörünün, özellikle maddi anlamda zor günler geçiriyor olması, grup ve müzisyenlerin ayakta kalmak için farklı fikirler üretmesine sebep oluyor. İyi bir çıkış yakalayan Efsun grubu, minimum oranda masraf yapmak için ikinci klipleri Makus Talihim’i kendileri yönetti. Daha önce Mirkelam da "Bir Foto Çekinebilir miyiz" klibi için yönetmen olmuştu.

BETÜL DEMİR’DEN YAZ SİNGLE’I Yaz Geliyor ve Yapamadım şarkılarıyla pop müzikte iyi bir çıkış yakalayan Betül Demir, bu aralar harıl harıl yeni single’ı üzerinde çalışıyor. Bu yazı boş geçirmek istemeyen şarkıcı, albümünde yer alan şarkıların remixlerinden oluşacak bir single yayınlayacak. Albümde ayrıca Aşkın Nur Yengi’nin ilk albümünde seslendirdiği Sezen Aksu şarkısı "Başka Bir Şey"in yeni bir versiyonu da olacak.

OGÜN SANLISOY’DAN KORKMA SÜRPRİZİ Ogün Sanlısoy, 1999 yılında yayınladığı ve uzun süredir baskısı yapılmayan ilk albümü Korkma’yı yeniden yayınladı. Albümün 2007 versiyonunda bir de sürpriz var. Bu versiyon için Kaybettik Severken, Anla Dünü şarkısı yeniden kaydedildi. Korkma şarkısında ise Hayko Cepkin’le düet yaptı. Albüm, yapım sürecini anlatan DVD ile birlikte satışa çıktı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!