Müzik yarışmasında final heyecanı

Güncelleme Tarihi:

Müzik yarışmasında final heyecanı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 18, 2017 13:54

Müzik yarışmasında final heyecanı

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - KEPEZ Belediyesi tarafından bu yıl 3'üncüsü düzenlenen Kepez Müzik Yarışması'nda yarı final heyecanı yaşanıyor. Yarı finale kalan 30 yarışmacıdan 15'i final için yarışacak.

Kepez Belediyesi tarafından gerçekleştirilen yarışmaya, 3 Ekim 2016- 6 Ocak 2017 tarihleri arasında yüzlerce başvuru yapıldı. Ön elemeyi geçen 30 yarışmacı yarı finale yükseldi. 30 yarışmacı şimdi finalist olmak için yarışıyor. Türkiye genelindeki 15- 25 yaş aralığında genç yeteneklerin katıldığı ulusal çaptaki yarışmanın finali 6 Şubat'ta yapılacak.

Yeni yeteneklerin keşfedilmesi ve teşvik edilmesini amaçlayan yarışmada, katılımcılar, Türk rock ve pop müziği dalında yarışacak. Her yıl bir sanatçıya ithaf edilen yarışma bu yıl Cem Karaca temasıyla gerçekleşiyor. Unutulmaz sanatçının eserlerinin seslendirileceği yarışmanın final gecesi, Cem Karaca'nın ölüm yıl dönümü olan 8 Şubat'ta televizyonda yayınlanacak. 6 Şubat'ta Erdem Bayazıt Kültür Merkezi'nde gerçekleşecek final gecesine yarışmacıların aile ve yakınlarının yanı sıra müzik tutkunları da katılabilecek.

Yarışmada, Kepez Belediyesi tarafından belirlenecek, müzik alanında yetkin 5 seçici kurul üyesi yer alacak. Finalin sonunda birinciye 5 bin, ikinciye 4 bin TL ve üçüncüye 3 bin TL ödül verilecek.

FOTOĞRAFLI



 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!