Müzik öğretmeninden ebru sergisi

Güncelleme Tarihi:

Müzik öğretmeninden ebru sergisi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 24, 2017 13:30

Müzik öğretmeninden ebru sergisi

Haberin Devamı

MUĞLA'nın Datça İlçesi'nde Yılmazlar Ortaokulu müzik öğretmeni Erşan Ergün, gelirini okulun müzik aletleri için harcamak üzere kişisel ebru sergisi açtı.

Yılmazlar Ortaokulu müzik öğretmeni Erşan Ergün, Datça Belediyesi Çatal Mağara Sanat Galerisi'nde ebru sergisi açtı. Sergininin açılışına, Datça Kaymakamı Vehbi Bakır, CHP'li Datça Belediye Başkanı Gürsel Uçar ve sanatseverler katıldı. Cumhuriyet Haftası etkinlikleri çerçevesinde açılan satışlı serginin geliriyle, Yılmazlar Ortaokulu öğrencilerinin ihtiyacı olan bazı müzik aletleri alınacak. Çatal Mağara Sanat Galerisi'nde 29 Ekim'e kadar açık kalacak olan sergide Erşan Ergün'ün klasik ebru sanatı örneklerinin yanı sıra, ebru üzerine yağlı boya ile yaptığı Atatürk resimlerinden oluşan çalışmaları büyük beğeni topladı. Eserlerin her biri 200 TL'den satışa sunulan sergide, 25 tablo yer alıyor.

17 yıllık müzik öğretmeni Erşan Ergün, Datça'da altı ay önce göreve geldiğini belirterek, "Okulumuzda öğrencilerimizle koro çalışmaları yapıyoruz. Bazı müzik aletlerine ihtiyacımız var. Serginin geliri ile bunları alacağız" dedi.

Mehmet ÇİL / DATÇA (Muğla), (DHA)

FOTOĞRAFLI

 

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!