Müzik dolu hafta sonu

Güncelleme Tarihi:

Müzik dolu hafta sonu
Oluşturulma Tarihi: Ocak 25, 2017 11:44

Müzik dolu hafta sonu

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - ANTALYA Jolly Joker sahnesine bu hafta sonu Türk Pop Müziği'nin güçlü yorumcularından Fettah Can ve Levent Yüksel konuk oluyor.

Besteci ve söz yazarı kimliğiyle müzik sektörünün aranan isimlerinden Fettah Can, 27 Ocak'ta Jolly Joker Antalya'da müzikseverle buluşuyor. Fettah Can şimdiye kadar Işın Karaca, Hande Yener, Gülben Ergen, Levent Yüksel, Zeynep Casalini, Demet Akalın gibi isimlerin şarkılarını yeniden düzenleyerek kendi yorumu ile 'Aklımda Kalanlar' albümünde topladı. Can, albümünde yer alan şarkıları ve unutulmayan hitleriyle Antalyalılara müzik dolu bir gece yaşatacak. Bu müzik ziyafetinin ücretleri ise ayakta 45, VIP 90, sahne önü 135 TL olacak.

28 Ocak Cumartesi ise Sezen Aksu ve Uzay Heparı ile ilk albüm çalışmalarına başlayan Türk Pop Müziği'nin güçlü seslerinden Levent Yüksel, Jolly Joker Antalya sahnesinde olacak. Şarkılarıyla müzikalite anlamında dönemini aşan albümlere imza atan Yüksel, şarkılarıyla Antalyalılara unutulmaz bir gece yaşatacak. Konser ücreti ise ayakta 56.50 TL, VIP 113, sahne önü 169.50 TL olacak.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!