Müzeyyen'in katledildiği mahalleye 300 polis baskın yaptı!

Güncelleme Tarihi:

Müzeyyenin katledildiği mahalleye 300 polis baskın yaptı
Oluşturulma Tarihi: Mart 24, 2017 12:39

Bahçelievler Zafer Mahallesi'nde uyuşturucu satıcıları tarafından öldürülen 24 yaşındaki Müzeyyen Telli'nin yaşadığı mahalleye Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, helikopter ve özel harekat desteğinde operasyon düzenledi. 25 kişi gözaltına alındı. Operasyonda esrar ve kokain ele geçti.  

Haberin Devamı

Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, 4 ay önce Bahçelievler Zafer Mahallesi'nde sokaklarda uyuşturucu satan bir çeteyle ilgili bilgi aldı. Alınan bilgi üzerine teknik ve fiziki takip başlatıldı. Torbacı olarak tabir edilen uyuşturucu satıcılarının kimlikleri ve adresleri belirlendi. Yapılan tespitlerin ardından sabaha karşı saat 04.30'da harekete geçildi. Zafer Mahallesi'ndeki 26 adrese 300 polisle girildi. Operasyona polis helikopteri havadan destek verirken, özel harekat timleri de narkotik timlerine eşlik etti. Operasyonda 25 kişi gözaltına alındı. Esrar, kokain ve uyuşturucu haplar ele geçerken, adreslerde tabanca da bulundu. 25 kişi sorgulanmak üzere sağlık kontrollerinin ardından emniyete getirildi.

Müzeyyenin katledildiği mahalleye 300 polis baskın yaptı



12 ŞÜPHELİ YAKALANMIŞTI 

Operasyonun düzenlediği Zafer Mahallesi'nde 2 hafta önce 24 yaşındaki Müzeyyen Telli, uyuşturucu çetelerince öldürülmüştü. Olayda, Telli'nin ağabeyi evinin önünde uyuşturucu satan zehir tacirlerini kovalamış geriye dönen çete üyeleri kurşun yağdırmıştı. Kurşunlar, Müzeyyen Telli'ye isabet etmişti. Telli hayatını kaybetmiş, cinayetle ilgili tetiği çeken kişinin de arasında bulunduğu 12 şüpheli yakalanmıştı. Son operasyonun Telli cinayetindeki uyuşturucu grubu dışındaki başka bir çeteye düzenlendiği belirtildi. 

Müzeyyenin katledildiği mahalleye 300 polis baskın yaptı


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!