Müzeyyen Telli'nin katil zanlısı "Ben yapmadım" dedi

Güncelleme Tarihi:

Müzeyyen Tellinin katil zanlısı  Ben yapmadım dedi
Oluşturulma Tarihi: Mart 15, 2017 17:26

Müzeyyen Telli'nin katil zanlısı "Ben yapmadım" dedi

Haberin Devamı


Ali AKSOYER/İSTANBUL(DHA) BAHÇELİEVLER’de uyuşturucu satışı yapan kişilerin açtığı ateş sonucu hayatını kaybeden Müzeyyen Telli’nin katil zanlısı Yusuf Y., yakalandığı Adana’dan İstanbul’a getirildi. Şüphelinin kendisine yöneltilen iddiaları kabul etmediği öğrenildi. Olayla ilgili Bahçelievler Emniyet Müdürlüğü tarafından gözaltına alınan 11 kişiden 3’ü daha önce tutuklanmıştı.

UYUŞTURUCU SATIŞI YAPAN KİŞİLER MAHALLELİYE ATEŞ AÇMIŞTI

Bahçelievler’de uyuşturucu satışı yaptıkları iddia edilen kişilerle, mahalle sakinleri arasında yaşanan kavga sırasında babasını durdurmaya çalışan 24 yaşındaki Müzeyyen Telli vurularak hayatını kaybetmişti. Olay sırasında Muhammet Yusuf, adlı mahalle sakini de vurularak ağır yaralanmıştı.

DAHA ÖNCE 11 KİŞİ GÖZALTINA ALINMIŞTI
İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nce olayla ilgili başlatılan soruşturmada polis olaya karıştıkları iddia edilen 11 kişiyi gözaltına almıştı. Bu kişilerden yaşları 18 yaşının altında olan 3 şüpheli çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanmıştı. Şüphelilerin ve güvenlik kamera kayıtlarına göre genç kızı vuran silahı Yusuf Y. adlı kişinin ateşlediği tespit edilmişti.

OTOBÜSTEN İNDİKTEN SONRA GÖZALTINA ALINDI 
Polisin yaptığı çalışmalarda Batman’a kaçtığı tespit edilen şüpheli Yusu K., dün gece düzenlenen operasyonda Adana’ya gelmek için bindiği otobüsten indikten hemen sonra gözaltına alındı. Şüpheli yakalandıktan sonra sağlık kontrolünden geçirildi. Şüphelinin ifadesinde kendisine yöneltilen suçlamaları kabul etmediği ve “Ben kimseyi vurmadım” dediği öğrenildi.
Şüphelinin sorgusu Asayiş Şube Müdürlüğü'nde yapılıyor. Şüpheli işlemlerinin bitmesinin ardından Adliyeye gönderilecek.

(FOTOĞRAF)


 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!