Müzeyi renklendiren sergi

Güncelleme Tarihi:

Müzeyi renklendiren sergi
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 18, 2018 11:16

Müzeyi renklendiren sergi

Haberin Devamı

 

Yusuf DEMİR/ANTALYA, (DHA) - KONYAALTI Sanatevi ressamlarının eserlerinin yer aldığı 2'nci karma resim sergisi Antalya Müzesi'nde açıldı.

Antalya Müzesi'ndeki resim sergisi müzik dinletisi eşliğinde açıldı. Serginin açılış kurdelesini Konyaaltı Sanatevi kurucusu ressam Muzaffer Emine Kasbek ve atölye ressamları birlikte kesti. Sergide, serbest konulu yağlıboya çalışmalarından oluşan resimler yer aldı. Sergi, müzeyi gezen yerli ve yabancı ziyaretçilerden yoğun ilgi gördü.

Sergiye, atölye ressamları Muzaffer Emine Kasbek, Ayşegül Uluer, Seniha Alkır, Türkan Yener, Hatice Özbeyli, Ayfer Kartal, Hülya Çengel, Nigar Kaynak, Selma Uçar, Beyhan Özpınar, Şengül Aytaç, Perihan Duman ve Nilüfer Gür yıl içerisinde ürettikleri tablolarıyla katkı koydu.

Atölyeyi 18 yıl kurduğunu belirten Muzaffer Emine Kasbek, "Atölyemiz, 18 yılda Antalya'ya sayısını hatırlayamadığımız kadar çok sayıda ressam kazandırdı. Bugüne kadar da kişisel sergilerimiz hariç 30'un üzerinde atölye karması resim sergisi açtık. Resim sanatına gönül vermiş atölye ressamları olarak büyük aşk ve şevkle resim üretimi yapıyoruz" dedi.

Doğal güzelliklerin, sosyal yaşamdan insan portreleri ve hayvan sevgisinin tuvallere yansıtıldığı sergi 31 Ağustos Cuma gününe kadar açık kalacak.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!