Müzedeki Hollywood

Amerikalı fotoğraf sanatçısı Greg Gorman’ın 40 yılı aşkın süre içinde fotoğrafladığı ünlülerin portrelerinden oluşan “Hollywood Yıldızları’na Farklı Bir Bakış” (A Distinct Vision) sergisi, önceki gün Rahmi M. Koç Müzesi’nde açıldı.

Haberin Devamı

Ev sahipliğini Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç’un yaptığı açılış davetine Greg Gorman’ın yanı sıra Arzuhan-Mehmet Ali Yalçındağ, Caroline-Mustafa Koç, Yasemin-Sedat Aloğlu, Cem Hakko, Zeynep-Osman Çarmıklı, Serra Tokar, Mübariz Mansimov, Dilek-Mustafa Toner, Ömer Dinçkök gibi iş ve cemiyet hayatından birçok ünlü isim katıldı.
Öger Entertain-ment’in katkılarıyle düzenlenen ve Robert De Niro, Johnny Depp, Leonardo DiCaprio, Dustin Hoffman, Michael Jackson, Sophia Loren, Al Pacino gibi onlarca yıldızın fotoğraflarının yer aldığı sergi, 6 Ocak akşamına kadar
açık kalacak.

Güçlü kadınlar için tasarladı

Tasarımcı Gülnur Güneş, 30 parçadan oluşan “Power Dressing” adlı yeni koleksiyonunu önceki gün Nişantaşı’nda tanıttı. Davete katılanlar arasında Nadire İçkale, Sinem Yıldırım, Selma Çilek, Günsel Ülkü ve Gülperi Bayraktar da vardı. Güneş, koleksiyonuyla ilgili “Bu koleksiyonumu feminen görüntüsünü sergilemekten çekinmeyen, kadınsı zarafetinin yanı sıra güç kavramını da üstlenmiş kadınlardan esinlenerek hazırladım” dedi.

Haberin Devamı

Yeni konsept partisi

Chicago Topshop mağazasından ilham alınarak baştan sona yenilenen Topshop Nişantaşı, önceki gün düzenlenen partiyle kapılarını açtı. Moda ve cemiyet hayatının tanınmış isimlerini buluşturan partiye katılanlar arasında Çağla Şıkel, Bennu Gerede, Tanem Sivar, Buse Terim ve Seçkin Piriler de vardı.

Sabancı ödülleri sahiplerini buldu

19. Sakıp Sabancı Sanat Ödülleri, önceki akşam Sakıp Sabancı Müzesi bünyesindeki The Seed’deki törenle sahiplerini buldu. Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Rektörü Prof. Yalçın Karayağız’ın ev sahipliğinde yapılan törende bir konuşma yapan Türkan Sabancı, “Sanat Ödülleri eşimin sanatçıya duyduğu sevginin, saygının bir göstergesi. Onun anısını yaşatmaktan ve genç sanatçıları desteklemekten gurur duyuyoruz” dedi. Törende resim, heykel ve geleneksel Türk sanatları bölümündeki başarılı öğrenciler ödüllendirildi.

Her şey bebekler için

Erken Doğan Bebekleri Yaşatma Derneği’ne destek için 10 Aralık’ta Çırağan Otel’de yapılacak geleneksel yılbaşı balosu, bir basın toplantısıyla duyuruldu. Bebek Poseidon’daki toplantıda, hem Aşkın Nur Yengi’nin sahne alacağı baloyla ilgili bilgi verildi hem de gecede açık artırmaya çıkarılacak olan, Feryal Gülman, Ender Mermerci, Nebahat Çehre, Aslı Şen, Buse Terim gibi tanınmış isimlerin tasarladığı mücevherler tanıtıldı.

Haberin Devamı

Yeni bir adres

Online alışveriş sitelerine bir yenisi daha eklendi. Kahya Bilişim tarafından kurulan Vipcadde.com’da kıyafetten aksesuvara yüzlerce ürün bulmak mümkün. Site “İnternet kullanmayı sevmiyorum” diyenler için 7/24 telefonla da sipariş imkanı tanıyor.

Yazarın Tüm Yazıları