Mut’ta Trafik Haftası kutlandı

Güncelleme Tarihi:

Mut’ta Trafik Haftası kutlandı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 04, 2018 15:06

Mut’ta Trafik Haftası kutlandı

Haberin Devamı

Murat SÖZERİ/MUT,(Mersin), (DHA) – MERSİN'in Mut ilçesinde, Trafik Haftası nedeniyle etkinlik düzenlendi.
Tarihi Karacaoğlan ve Çınaraltı Parkı'nda düzenlenen etkinliğe Mut Kaymakamı Mehmet Ali Akyüz, Belediye Başkanı Nebi Yılmaz, Jandarma Bölük Komutanı Üsteğmen Ahmet Pek, Emniyet Müdür Yardımcısı Erdal Soykök, İlçe Milli Eğitim Müdürü Harun Gergin, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.
Kaymakamı Mehmet Ali Akyüz, "Trafik kazalarında ülke olarak binlerce canı kaybeden bir milletiz. Yıllar geçtikçe bu trafik bilincimizin artmasını temenni ediyorum. Bizim ilçemiz özelinde, özellikle motosiklet kullanan arkadaşlarımızın, gençlerimizin daha dikkatli ve kurallara uyarak, motosikletlerini kullanmalarını tavsiye ediyoruz" dedi.
İlçe Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mustafa Evren, yılın şoförü seçilen İsmail Kaplan'a ödülünü takdim etti. Mut Belediyesi Halkoyunları ekibinin gösteri sunduğu etkinlikte, D715 karayolundan geçen araçlar durdurularak polis, jandarma ve öğrenciler tarafından emniyet kemeri takılı olan sürücü ve yolculara karanfil verildi. Etkinlik sonrasında polis ve jandarma trafik ekipleri araçlarıyla kortej yaptı.


FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!